DEFY EXTREME GLACIER LIFESTYLE

Noutăți de la LVMH

Lumea ceasurilor începe anul 2023 cu un prim eveniment important desfășurat la Singapore sub egida LVMH Watch Week. Faptul că acest eveniment are loc cu aproape două luni înainte de Watch and Wonders, oferă brandurilor cheie din LVMH oportunitatea să-și prezinte noutățile fără ca atenția să fie îndreptată și spre alte branduri.

Zenith, Hublot și Tag Heuer au prezentat la Singapore adiții importante din lineup-ul acestora, la pachet cu inovații în industria orologeră.

Linia DEFY ai celor de la Zenith s-a îmbogățit cu nu mai puțin de 4 ceasuri.

DEFY Skyline Skeleton introduce o nouă interpretare modernă a ceasului skeleton, echipat cu calibrul El Primero și un design simetric. Având o carcasă unghiulară de 41mm, designul interior skeleton ia forma unei stele cu 4 colțuri, amintind de logo-ul dublu Z al mărcii din anii 1960. Calibrul El Primero 3620SK cu funcție cronograf este protejat de apă de carcasa rezistentă până la o adâncime de 100 m și dispune de o rezervă de putere de aproximativ 60 de ore. Astfel geometria octogonală a ceasurilor Zenith din anii 1960 revine în forță, dar de data aceasta cu un design skeleton modern. Prețul pentru Skyline Skeleton este de aproximativ 10,900 EUR.

DEFY SKYLINE SKELETON
Defy Skyline Skeleton
DEFY SKYLINE SKELETON
Defy Skyline Skeleton
DEFY Skyline Skeleton Black
DEFY Skyline Skeleton Black MT SD 4X5 03.9300.3620.79.I001 min

DEFY Skyline nu este un ceas nou în lineup-ul Zenith, dar o versiune de 36 mm cu siguranță este. Păstrând aceeași siluetă, dar de data aceasta cu noi culori și o dimensiune de 36mm, Defy Skyline este un ceas unisex perfect pentru toți cei ce preferă un ceas de dimensiuni mai mici. Metallic Deep Blue și culori pastelate de verde și roz, oferă un aer proaspăt și avem și opțiunea de a le avea fie cu sau fără pietre prețioase pe carcasa acestora. La interior regăsim mecanismul Elite 670, iar rezistența la apă este până la adâncimea de 100 m. Pietrele prețioase împing prețul lui Skyline la 11,900 EUR, iar varianta fără acestea se situează la 8,400 EUR.

DEFY Skyline 36 Blue
Defy Skyline Deep Blue
DEFY Skyline 36 Green
Defy Skyline Green
DEFY Skyline 36 Pink
Defy Skyline Pink

DEFY Skyline Boutique Edition este un throwback către primele modele din seria Defy din 1969 și iese în evidență prin cadranul de culoare antracit, gravat cu motive culoarea Rose Gold, iar indicatoarele păstrează aceeași culoare. Rezerva de putere de aproximativ 60 de ore este livrată de mecanismul El Primero 3620, iar brățara satinată completează designul unghiular. Prețul pentru toate acestea este de 8,900 EUR.

DEFY Skyline Skeleton Boutique Edition
Defy Skyline Boutique Edition
DEFY Skyline Boutique Edition
Defy Skyline Boutique Edition

DEFY Extreme Glacier închide lineup-ul noutăților din casa Zenith. Gândit pentru a rezista unei plaje largi de activități outdoor, acesta este inspirat de ținuturile înghețate pustii unde doar cei ce sunt adaptați condițiilor vor supraviețui. Pentru Defy Extreme Glacier, supraviețuirea mecanismului El Primero 9004 este asigurată de o carcasă de Titan cu dimensiunea de 45 mm și o rezervă de putere de 60 de ore, completată de o rezistență la apă de 200 m. Butoanele laterale beneficiază de protecție suplimentară oferită de Chalcedony, un cristal semi-transparent polisat manual. Extreme Glacier este limitat la 50 de bucăți iar prețul este de aproximativ 25,900 EUR.

DEFY Extreme Glacier
Defy Extreme Glacier
DEFY EXTREME GLACIER
Defy Extreme Glacier

Zenith a început 2023 cu dreptul prezentând 4 modele, iar zilele acestea, aici pe Temporis, vom vedea cum Hublot ne demonstrează cum materialul din ce se poate produce un ceas este limitat doar de imaginație sau cunoștiințe tehnice, iar Tag Heuer continuă avansul pe piața smartwatch-urilor dar nu uită să modernizeze piese consacrate din trecut.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322