Noul Ulysse Nardin Marine Torpilleur Military

Noul Marine Torpilleur Military este un cronometru marin modern pentru cel care își călăuzește propriul destin. Calatorind pe valul de succes al lui Marine Torpilleur, Ulysse Nardin lansează ediția Marine Torpilleur Military, un cronometru pentru o nouă generație de aventurieri. Remarcabil și elegant, acesta este un descendent direct al cronometrelor de buzunar apreciate de căpitanii de cursă lungă din secolul al XIX-lea sau începutul secolului XX, care a fost reproiectate radical pentru o eră modernă. Dispunând de același mecanism dezvoltat  in-house de Ulysse Nardin UN-118 ca și cronometrul marin, Ulysse Nardin Marine Military Torpilleur are un aer impozant, ca și cum purtătorul încearcă să se ridice la un nou nivel de provocare.

Cele două interpretări se inspiră din eleganța perpetuă a ceasurilor de epocă militare. Unul cu un cadran alb a cărui cifre arabe evidențiază o citire rapidă a timpului, potrivită cu o curea de piele de culoare bronz. Celălalt în negru șic, cu cifre arabe portocalii și indicatoare acoperite cu vopsea superluminiscentă – ideal pentru lizibilitate în întuneric – și atașat la încheietura mâinii cu o curea neagră cu cusături portocalii. Ambele ediții impun respect cu o coroană supradimensionată și o carcasă impresionantă  de 44 mm cu un finisaj din oțel nisipos, rezistent la apă la 50 de metri și având marcat pe spate cu logo-ul distinctiv Torpilleur.

Remarcabil pentru un cronometru mai accesibil, este alimentat de mecanismul Ulysse Nardin UN-118. Dispunând de tehnologia Silicium anchor escapement fabricată in-house , Ulysse Nardin se mândrește atât cu certificarea COSC, cât și cu certificatul Ulysse Nardin, o dublă garanție a celor mai înalte standarde de performanță. O funcție de secundă mică la ora 6 este completată de un număr de serie roșu, care arată starea ceasului ca fiind unul dintre cele doar 300 de exemplare dintr-o ediție limitată. Inițialele C.W. proclamă cu mândrie că este un Cronometru Watch, referindu-se la modelele militare ale trecutului, ale căror modele au urmat codurile stricte ale forțelor armate.

Acest cronometru contemporan are avantajul de 170 de ani de excelență în timp, generațiile de precizie și performanță care au asigurat cronometrelor Ulysse Nardin un loc fruntaș între căpitanii și exploratorii navali de-a lungul anilor.

Ulysse Nardin Marine Torpilleur Military este o ediție limitată de 600 de piese totale -300 cu cadranul de alb luminos și 300 cu un cadran negru. Ambele sunt la pretul de 7.900 $.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322