Noul Panerai Luminor Blu Mare 44 mm

PAM01085

Cu noul Panerai Luminor Blu Mare 44 mm, Casa valorifică spiritul începuturilor, distilându-le în acest ceas. Mai mult, noul Panerai Luminor Blu Mare 44 mm continuă moștenirea precursorilor fiind o prezență puternică inconfundabilă.

Blu Mare

Denumirea „Blu Mare”, sau „marea albastră” în engleză, este o referire clară la moștenirea de sorginte marină a Casei Panerai. Forjat și turnat din oțel AISI 316L, un metal cu un conținut scăzut în carbon, materialul este  caracterizat printr-o bună rezistență la coroziune. Luminor Blu Mare – 44 mm are un aspect care reamintește, prin liniile unice, unghiulare ale carcasei de codurile vizuale ale ceasurilor Luminor din anii ’90.

Panerai Sistem

PAM01085

Primul Luminor Blu Mare din colecție, care are un cadran albastru, este împoidobit cu decorațiuni din satiné. Împreună cu indicatoare de oră și minute, cu finisaj de rodiu și pentru a respecta tradiția – ceasul are o curea fixată pe baghete cu șuruburi Panerai Sistem.

Text alternativ

Tipografia aplicată numerelor din punctele cardinale ale cadranului reprezintă o altă trimitere la modelele de la sfârșitul secolului XX. Acestea au fost gravate exact ca indexii liniare și apoi au fost umplute cu Super-LumiNova ™ verde. Tehnologia  cu Super-LumiNova ™ permite o lizibilitate exemplară și durabilă în medii întunecate.

Panerai Luminor Blu Mare 44 mm

În lunga tradiție Panerai, de fabricare a ceasurilor mecanice, Luminor Blu Mare – 44 mm conține un mecanism manual.  Acesta este proiectat, dezvoltat și fabricat, în întregime de Casa Panerai în Neuchâtel. Extrem de sigur, datorită punților gemene, care susțin regulatorul, calibrul P.6000 este echipat cu un dispozitiv anti-șoc Incabloc ™ și deține o rezervă de putere, furnizată de un singur arc.

PAM01085

Kit de livrare

Rezistent la apă până la 10 bari (aproximativ 100 de metri), noul Luminor Blu Mare – 44 mm vine cu o curea de piele de vițel vopsită în albastru cu cusături bej. Cureaua este fixată cu o cataramă din oțel periat. O curea suplimentară din cauciuc albastru este, de asemenea, inclusă în pachet. Kitul de livrare este completat de o șurubelniță specială pentru schimbarea curelelor și scoaterea cataramei.

Date tehnice

Mecanism: Înfășurare manuală mecanică, calibru P.6000, 15½ linii, 4,5 mm grosime, 110 componente, 19 bijuterii, 21.600 vibrații / oră, dispozitiv anti-șoc Incabloc ™, un singur arc. Complet realizat de Panerai.

Funcții: Ore, minute, secunde mici.

Rezervă de putere: 72h.

Carcasă: confecționată din oțel lustruit AISI 316L, diametru 44 mm, grosime 13,05 mm, bezel din oțel lustruit. Dispozitiv de protecție a coroanei Safety Lock (protejat de marca comercială) din oțel periat. Cristal de safir obținut din corindon. Înveliș dodecagonal cu carcasă din oțel periat.

Cadran: albastru cu decor de satiné, cu cifre arabe și indici în verde Super-LumiNova ™ cu luminiscență verde. Secunde la ora 9, logo-ul „OP” la ora 6.

Curea: piele de vițel, albastru cu cusături bej, cu cataramă cu perne trapezoidale din oțel satinat. Curea suplimentară de cauciuc, albastru.

Rezistență la apă: 10 bari (cca 100 metri).

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322