excaliburspiderhuragravecanmb ex1006 kv landscape2 hd 1

Noul Excalibur Spider Huracán Monobalancier

Întotdeauna în căutarea următoarei senzații tari, noul Excalibur Spider Huracán MB este doar cea mai recentă creație apărută de la Roger Dubuis x Lamborghini Squadra Corse. Trecând de la circuit la încheietura mâinii, acesta combină ADN-ul supercarului italian cu excelența orologeră a Casei și este întruchiparea unui parteneriat definit de performanțe radicale și de o estetică ascuțită.

Fiind prezentat în momentul în care campionatul Lamborghini Super Trofeo se apropie de finala mondială plină de adrenalină, Roger Dubuis îi invită pe cei curajoși și îndrăzneți să asiste la lansarea oficială a acestui ceas impresionant, în timp ce trăiesc în același timp emoțiile unei curse de renume mondial.

excaliburspiderhuragravecanmb ex1006 closeup hd 1

 Mecanica furioasă

Construit cu un calibru automat monobalansier RD630, Excalibur Huracán MB cu diametrul de 45 mm canalizează același amestec antrenant de performanță și putere ca și omonimul său automobilistic. Cu un motiv în formă de fagure de miere făcut celebru de supercarul Huracán, tabloul de bord hexagonal al Lamborghini Huracán este reflectat în design, în timp ce butoaiele duble și balansul înclinat la 12° reprezintă semnătura calibrului asociat cu Lamborghini Squadra Corse. Privită din spate, mișcarea semi-scheletată dezvăluie masa oscilantă de 360°, care reproduce efectul de viteză asemănător cu cel al unei jante de Huracán, emulând totodată și designul acesteia. Afișând o rezervă de putere de 60 de ore, această realizare a ingineriei mecanice este născută pentru a concura pe pista rapidă a vieții, la fel ca purtătorul său.

excaliburspiderhuragravecanmb ex1006 explodedcalibre hd 1

Alimentat de adrenalină

Pentru cei care îndrăznesc să caute victoria, acest ceas revoluționar abundă în coduri de design de curse. Carcasa este fabricată din carbon SMC, un material compozit dezvoltat intern și similar celui utilizat la șasiul monococă și la panourile de caroserie ale lui Lamborghini Huracán, în timp ce la lunetă se folosește titan DLC negru. Inspirându-se din aerodinamica supercarurilor, aceste materiale au fost alese special pentru ușurința și rezistența lor maximă.

Îmbrăcat într-un verde kaki distinctiv și un portocaliu electrizant, acest ceas este o demonstrație uimitoare de estetică ascuțită și foarte elegantă. Atingerea finală a stilului de curse este adusă la încheietura mâinii de coroana inspirată de piulițele de curse ale lui Huracán și de puntea superioară a barei de susținere a calibrului, care amintește de cele găsite chiar pe motorul V10.

excaliburspiderhuragravecanmb ex1006 closeup 1

În ceea ce privește cureaua, o combinație de cauciuc și Alcantara® asigură confort și flexibilitate maximă. Căptușeala interioară prezintă, de asemenea, modelul unic Pirelli P ZeroTM Trofeo R, la fel ca și modelul găsit pe pneurile care sfâșie pistele. În cele din urmă, un sistem de eliberare rapidă pe cataramă și curea garantează că purtătorul o poate schimba la viteza de oprire la boxe.

Limitat la doar 88 de exemplare, Excalibur Spider Huracán MB este un prim exemplu a ceea ce se întâmplă atunci când doi revoluționari se întâlnesc. Pentru că fiecare secundă din viață trebuie să fie epică.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322