Noul Delma Cayman Worldtimer

Colecția Cayman s-a extins în 2020 pentru a include Cayman Worldtimer. Păstrează stilul vintage al colecției cu adăugarea de orașe de mână și de referință de 24 de ore pe lună reprezentând fiecare fus orar.

Specialist, în ceasuri maritime pentru scufundători, de peste 50 de ani, Delma își extinde portofoliul impresionant cu o nouă ediție a colecției Cayman inspirată de anii ’70. Prima dată introdus în 2019, ceasul Cayman, inițial, aduce un omagiu modelelor timpurii ale scafandrilor. În acest an, colecția crește pentru a include un nou model care păstrează calitățile estetice și tehnice odată cu adăugarea funcționalității cronometrului worldtimer.

Noul Cayman Worldtimer sărbătorește diversitatea și frumusețea lumii acvatice, care reprezintă peste 70 la sută din suprafața Pământului. Este dedicat aventurilor care descoperă minunile planetei albastre de deasupra și dedesubtul suprafeței, de la apele turcoaz din Caraibe, până la lacurile curate.

24 de orașe de referință, unul pentru fiecare fus orar, apar pe bezelul nituit bidirecțional care mărginește cadranul periat în raze de soare de un abis negru nautic, albastru profund și argint lucios. Indicatoarele și indecșii luminiscenți însoțesc un indicator triunghiular distinctiv de 24 de ore pentru a indica fără efort mai multe zone de timp relevante pentru purtător.

Credincios stilului retro al colecției Cayman dincolo de designul carcasei, noul Cayman Worldtimer împărtășește, de asemenea, același stil vintage, brățara milaneză din oțel inoxidabil sau o curea din piele, cu cusături contrastante.

Disponibil în versiunile quarț și automatic, colecția își dezvăluie mecanismul decorat și rotorul personalizat DELMA printr-un capac inferior transparent. Cayman Worldtimer aduce o perspectivă globală în colecția Cayman, deoarece celebrează apa în toate aspectele.

Gama Cayman Worldtimer:

– Versiune automată pe curea din piele (CHF 1990.- / 2250 EUR / 2190 USD)

– Versiune automată cu brățară din oțel cu plasă milaneză (CHF 2090.- / EUR 2150 / USD 2290)

– Versiune quarț cu curea din piele (CHF 590.- / EUR 625 / USD 650)

– Versiune quarț cu brățară din oțel milaneză (CHF 750.- / 790 EUR / 825 USD)

Detalii tehnice:

Carcasa & bezelul

Carcasă din oțel inoxidabil cu suprafețe periate și lustruite (diametru 42mm, grosime 13,6 mm în automat, 11 mm în cuarț) și cristal safir cu cupolă. Lună rotativă din aluminiu rotativă bidirecțională cu 24 de orașe de referință, una pentru fiecare fus orar.

Rezistența la apă

Automat 500m / 1650ft.

Quarț 200 metri / 660 ft.

Cadran

Cadran periat cu raze de soare în abis negru, albastru profund sau argintiu lustros, cu mâini și indici luminiscenți ușor de citit. Data la ora 3

Mecanism

Mecanism automat ETA 2893 cu data la ora 3 și rezerva de putere de 50 de ore. Carcasa transparentă în spate dezvăluie mecanismul decorat și rotorul DELMA personalizat.

Mecanismul Quartz Ronda 515.24H cu carcasă din oțel inoxidabil.

Brăţară

Curea din piele autentică cu cataramă din oțel inoxidabil sau brățară milaneză din oțel inoxidabil cu fermoar rabatabil.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322