Zenith Defy 21 Carl Cox

Zenith Defy 21 Carl Cox este lansat într-o edție limitată, în colaborare cu noul Prieten al mărcii.- DJ și producător de renume mondial Carl Cox. Ceasul Zenith Defy 21 Carl Cox omagiază o legendă vie incontestabilă în muzica electronică și în mod special „techno”.

Carl Cox

Carl Cox trăiește filosofia „timpul pentru a atinge steaua ta” la maxim; de la petrecerile underground rave din anii 80 până la spectacole principale la festivaluri și propria sa scenă la Burning Man.

Perseverența și talentul său incontestabil l-au propulsat încă de la  începuturile sale umile până la a deveni una dintre cele mai venerate și influente personalități din lumea muzicii electronice.

Ediție limitată la 200 de piese

Pentru primul său ceas eponim în ediție specială, DEFY 21 Zenith Carl Cox, limitat la 200 de piese, Zenith a amplificat  ritmul cu o execuție specială a cronografului său 1/100 secundă. Cu un bezel din fibră de carbon și curea cu o cusătură care străpunge întunericul ceasul este o lucrare de excepție. Pentru o atingere intima a lui Carl Cox, cadranul deschis menține ritmul de bătaie cu un disc rotativ în formă de disc de vinil la ora 9, servind ca indicator de funcționare al secundarului.

„Sunt foarte norocos că pot împărtăși dragostea mea de muzică din întreaga lume. Cu toții avem puterea în noi să simțim ritmul și dansul – treaba mea este să aducem acea energie și să-i unim pe toți pe ringul de dans. Într-un mod similar, Zenith se referă la creșterea artei orologere și la împărtășirea inovațiilor sale cu lumea, astfel încât colaborarea cu ei la un ceas cu un ritm de înaltă frecvență s-a simțit foarte natural ”, a spus Carl Cox.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322