Noul ceas Hublot cucerește jungla urbană

La patru ani de la debutul primului ceas Hublot, care a îmbinat betonul cu măiestria ceasornicăriei elvețiene, fabrica din Nyon a revenit cu o scrisoare de dragoste către New York prin lansarea noului ceas Hublot Classic Fusion Concrete Jungle.

Conceput pentru cei care au cucerit jungla urbană, Hublot Classic Fusion Concrete Jungle New York se mândrește acum cu o construcție completă din beton compozit. Cel de-al doilea model al colecției Hublot Concrete Jungle este realizat din ciment fin (între 65% și 75%)  amestecat cu rășină epoxidică (25-30% ), iar apa este înlocuită cu betonul standard, în timp ce fibra de sticlă înlocuiește oțelul inoxidabil.

Echipa de ingineri Hublot a făcut un aditiv anti-UV, acum parte a rășinii epoxidice, pentru a preveni schimbarea culorii în timp. O soluție de inginerie cu atât mai fidelă orașului New York este modul în care este aplicat un tratament anti-graffiti pe componentele finite pentru a preveni impregnarea betonului cu murdăria sau graffiti. Carcasa și cadranul realizate din acest beton îmbunătățit  își vor dovedi rezistența în fața testului timpului, subliniind importanța meșteșugului meticulos în crearea pieselor durabile.

Hublot Classic Fusion Concrete Jungle New York rămâne fidel numelui său și prezintă o caracteristică inovatoare în ceasornicărie: un cadran realizat din beton solid. În mod normal, cadranele ceasurilor Hublot sunt ca niște bijuterii fine, cu indici șlefuiți aplicați manual  și, în unele cazuri, cu diamante setate manual  care acoperă fiecare milimetru pătrat.

În schimb, Concrete Jungle duce tema omonimului său la un alt nivel. Cadranul din beton înlocuiește indicii aplicați pentru spațiile deschise, iar numele Hublot și alte texte sunt aplicate pe suprafața plină și neuniformă a acestui cadran remarcabil. Chiar și indicatorii orelor și minutelor sunt realizați pentru a se potrivi perfect cu textura și culoarea betonului.

Carcasa solidă și rezistența la apă de 50 de metri a ceasului Hublot Classic Fusion Concrete Jungle New York protejează calibrul HUB1143. Acest cronograf cu înfășurare automată este asortat cu o coroană din ceramică neagră, care asigură o funcționare lină și confortabilă.

Carcasa solidă și rezistența la apă de 50 de metri a ceasului Hublot Classic Fusion Concrete Jungle New York protejează calibrul HUB1143. Acest cronograf cu înfășurare automată este asortat cu o coroană din ceramică neagră, care asigură o funcționare lină și confortabilă.

Componentele negre sunt completate de o curea textilă de aceeași culoare, care are cusături negre și este făcută pentru a evidenția carcasa ceasului realizată din beton.

Limitat la 50 de bucăți, Hublot Classic Fusion Concrete Jungle New York are un preț de 18.800 de dolari și este disponibil pe Hublot.com pentru achizițiile interne din SUA.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322