Nomos Tangente Update

Nomos Tangente Update câștigă premiul Green Good Design 2021

Ceasul Tangente Update al NOMOS Glashütte câștigă premiul Green Good Design 2021. Este pentru a șasea oară când se primește această distincție la sediul companiei din Germania.

Premiul Good Design se acordă de peste 70 de ani și este anual prezentat de Atheneul Chicago. Acum se numără printre cele mai celebre și respectate astfel de distincții. Premiile Green Good Design urmăresc scoaterea în evidență a produselor care nu doar că sunt bine făcute, ci și sustenabil.

Nomos Tangente Update a câștigat în categoria sa și este pentru a patra oară când piesa primește o astfel de recunoaștere.

0 NOMOS Tangente Upd od Green Design

Tangente, ceasul iconic NOMOS, a fost un clasic al designului de la lansarea sa în 1992. Această nouă iterație are o dată de sonerie unică amplasată la marginea cadranului, cu doi markeri roșii. Acest nou tip de afișaj, brevetat acum, a fost creat de departamentele de cercetare și dezvoltare și design de produse ale NOMOS înainte de a fi realizat manual de ceasornicari experți din Glashütte, Germania – demonstrând angajamentul mărcii față de producția internă.

La fel ca toate ceasurile NOMOS, Tangente Update a fost realizat pentru a rezista o viață întreagă – folosind materiale de înaltă calitate, cum ar fi oțel inoxidabil, sticlă din cristal de safir și alamă. Când vine vorba de producția internă, NOMOS Glashütte funcționează cât mai eficient posibil înainte de a recicla materialele reziduale în mod responsabil. De exemplu, uleiul de răcire, piliturile de metal și semifabricatele de alamă folosite generate de procesul de producție sunt toate returnate furnizorilor pentru a fi transformate înapoi în materii prime. Apa folosită pentru clătirea pieselor nou produse este, de asemenea, purificată înainte de a fi returnată la sursa de apă mai largă. Marea majoritate a pieselor de ceasornic, până la cel mai mic pinion, sunt produse intern de NOMOS în Glashütte.

Nomos Tangente Update

Marea majoritate a pieselor de ceasornicrie, până la cel mai mic pinion, sunt produse intern de NOMOS în Glashütte. De fapt, până la 95% din valoarea unui calibru este generată pe site – ceea ce reprezintă o realizare excepțională în sine. Această abordare durabilă de urmărire a producției scurtează lanțurile de aprovizionare și, prin urmare, emisiile generate de transportul materialelor.

1 NOMOS Tangente Update lying

De asemenea, permite companiei să determine calitatea ceasurilor sale în fiecare detaliu. Rezultatul este un ceas care va dura toată viața.

Tangente Update și celelalte modele câștigătoare vor fi expuse la Green Good Design Show 2021 la Centrul European din Atena, Grecia, în perioada 14 mai – 15 iunie.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322