Nomos marchează 175 de ani de prezență prin scăderi de prețuri

Atelierul german Nomos marchează 175 de ani de prezență în lumea orologeriei prin scăderi de prețuri pentru modelele sale de vârf – o decizie contrară trendului adoptat de rivali.

Dacă marea majoritate a producătorilor de ceasuri de calitate aleg să marcheze momente importante din existența lor prin lansarea unor modele extrem de complicate, limitate și, așa cum ne așteptăm, extrem de scumpe, Nomos procedează fix invers. Marca germană taie prețurile pentru modelul său cel mai bine cotat Lambda!

Până acum, varianta actualizată a Lambda a fost disponibilă încorporată în metal prețios. Pentru a-și sărbători aniversarea, Nomos a schimbat materialul scump al carcasei pentru oțel inoxidabil. Valoarea ceasului a scăzut, așadar acum se pretează mai multor tipuri de clienți.

Un lucru care diferențiază Nomos este măiestrirea absolută a culorilor, iar aceste noi versiuni nu fac niciun fel de excepție. Club Automat este disponibil în trei culori – onix, bleumarin și măslin. Pentru cei atrași de Club Sport, dar care speră la o versiune mai mică, fără date, acesta ar putea fi oportunitatea perfectă. La fel precum Club Sport, onyx Club Automat vine montat pe brățara sport extrem de confortabilă și elegantă a Nomos.

Deși prețul a scăzut, Nomos păstrează iterațiile la un nivel scăzut. Așadar, prețul pornește de la 2.160 de euro fără taxe și ajunge până la 2420 de euro fără taxe.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322