În goana timpului

 

Cu un nou look, dar cu aceeași esență, Colt rămâne un sinonim pentru fiabilitate și acuratețe. Este un ceas special gândit pentru amatorii de adrenalină și pentru temerarii care nu se tem de experiența zborului la mii de metri altitudine. Noul model este disponibil în 3 variante, având o etanșeitate cuprinsă între 300 și 500 de metri. Bezelul cu forma sa sofisticată are marcajele gravate în partea superioară pentru o mai bună lizibilitate. De punctat este faptul că toate cele 3 versiuni au în spate mecanisme SuperQuartz certificate COSC.

Colt Chronograph II impresionează din carcasa sa cu un diametru de 44 mm și prin jocul de culoare între cadranul principal și cele secundare. Adaptarea rapidă a fusului orar este unul din avantajele sale, pe lângă afișarea orei până la zecimea de secundă. Cristalul safir este mat, iar bezelul este rotativ unidirecțional.

Colt 44 oferă o imagine sobră, elegantă și, în același timp, inspiră nevoia de aventură. Pe cadran, marcajele alternează cu cifrele, iar logo-ul Breitling se află în dreptul orei 12. Punctul forte al acestui model este mecanismul SuperQuartz care permite o acuratețe de 10 ori mai ridicată decât a celorlalte mecanisme quartz obișnuite. Cum performanțele nu se opresc aici, etanșeitatea sa atinge 500 de m. Ceasul este disponibil atât cu brățară de oțel, cât și cu o curea de cauciuc albastră sau maro (aceasta din urmă cu o dublă cusătură la extremități).

Breitling nu putea neglija segmentul feminin al publicului său, căruia îi oferă al treilea model al noului Colt – Colt 33. Denumirea provine de la diametrul carcasei sale care îl face perfect pentru o femeie pasionată de zbor. Bezelul este acoperit cu safir perfect șlefuit, iar opțiunile de design sunt numeoare: se poate opta pentru model cu cadran alb sau cu cadran negru. Nu în ultimul rând, ceasul este disponibil cu brățară de oțel, sau curea din piele ori cauciuc.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322