Aviator-8-Mosquito

Mosquito – fostul avion e un ceas

Aviator-8-Mosquito

Lideri în domeniul ceasurilor aviator, cei de la Breitling au ales pentru noul model numele unui celebru avion din perioada celui de-al Doilea Război Mondial – Mosquito.

Aviator 8 Mosquito vrea să-i seducă pe cei care sunt fascinați de avioanele de luptă de odinioară. Forma sa unică, viteza și principiile după care a fost construit (în mare parte din lemn), au făcut din acest bombardier de vânătoare unul dintre avioanele iconice în anii ’40.

„Istoricii militari spun că Spitfire a înfrânt în bătălia din Anglia, dar că Mosquito a câștigat războiul”, spune Alistair Hodgson, restaurator la De Havilland Aircraft Museum din Anglia.

Noul Breitling este inspirat și din pendulele care se aflau la bordul avioanelor în anii 1930-1940, are o carcasă din oțel cu un diametru de 43 mm, cadran negru și mecanism cronograf automat. Ceasul dispune de o rezervă de energie de până la 70 de ore. Stilul și culorile folosite respectă codul aeronautic, iar tușele de portocaliu din orar și minuntar fac citirea simplă, dintr-o privire. Accesoriul are o curea maron army, din piele, detalii care îi oferă ceasului un aspect ușor retro.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322