Moș Crăciun dă ora exactă

Moș Crăciun va fi mai darnic în acest an cu 25 de norocoși, cărora le va pune la mână noul ceas Swiss Made ediție specială Graham Cronofighter Vintage Nose Art Ltd, pe al cărui cadran se regăsește, sprijinită de indicatorul orei patru, o Doamnă Crăciun, sau dacă vreți, o „Santa Babe”, conform celor de la Graham, foarte modernă, fashion și sclipitoare, care atrage toate privirile.

Pe lângă aceasta, pe cadranul ceasului este trecută cu litere bolduite de culoare roz inscripția Merry, care aduce la rândul ei o notă de prospețime și jovialitate ceasului. Sub cadran, se află un mecanism cronograf automatic de tip G1747, vizibil prin fereastra de safir din spatele carcasei din oțel inoxidabil. Indicatorul de dată, aflat în dreptul orei 9, sub urarea Merry, este foarte lizibil, având în același timp și un aer vintage. Ceasul este unul destinat cu precădere utilizatorilor stângaci, datorită poziționării pe partea stângă a coroanei ceasului, adăpostită de un mecanism care dă o notă de masivitate acestui ceas deosebit.

Doritorii își pot alege fie o curea de culoare albastră, care se asortează cu culoarea cadranului, fie una de culoare roșie, dacă vreți să asortați această piesă la costumul de Moș Crăciun. Moș Crăciun cu siguranță nu va întârzia anul acesta!

Publicat de admin la data de 10 November, 2017 11:29 am
Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.