Moritz Grossmann Central Second

Moritz Grossman prezintă noul Central Second

Moritz Grossman Central Second marchează cultura orologică a ceasului fabricat în Germania și ne oferă o aparență elegantă, gândită pentru măsurarea analogică a timpului.

Cultura de realizare a ceasurilor este una mai ancorată în tradițional, așadar Moritz Grossman Central Second nu ne surprinde cu vreo apariție ieșită din comun. Nici n-ar trebui, așadar primul pas deja a fost făcut în direcția potrivită.

Moritz Grossman are o istorie de 13 ani în spate, iar modelele lansate de acest atelier au marcat până acum o traducere în forma fizică a ceasurilor care se îmbină cu orice ținută de seară sau de ocazie. Noul Central Second păstrează același stil principal, dar aduce o ieșire în afara zonei de confort care se poate regăsi pe placul mai multor pasionați.

Moritz Grossmann Central Second2

Carcasa din oțel inoxidabil de 41 mm a Moritz Grossmann Central Second este pe partea mai mare pentru stilul său și este ușor înaltă pentru o piesă înfășurată manual la grosimea de 12 mm.

Acestea fiind spuse, designul în sine este curat și elementar. Cu un finisaj complet lustruit, urechile curgătoare în jos, carcasa cilindrică simplă și rama elegantă îngustă au un caracter delicat și rafinat, în conformitate cu lansările anterioare ale mărcii. Moritz Grossmann conferă acestui aspect simplu o personalitate unică pe partea de la ora 3 a carcasei, unde Central Second utilizează sistemul unic de setare a coroanei și a împingătorului. Coroana însăși stă ușor deasupra laturii carcasei, mai degrabă decât la culoare, cu o formă de pilulă ușor trunchiată, care o deosebește de concurenții săi.

Moritz Grossman Central Second

Pentru a preveni posibilitatea pătrunderii prafului în carcasă în timpul setării ceasului, Pe lângă deplasarea accidentală a mâinilor din poziție după setarea orei, coroana secundei centrale îndeplinește atât înfășurarea manuală, cât și funcțiile de setare a timpului din poziția implicită a primei coroane. Pentru a seta timpul, purtătorul pur și simplu trage coroana în afară momentan înainte de a reveni la locul său. Aceasta oprește mișcarea și permite setarea precisă a timpului, după care se poate apăsa împingătorul conic de la ora 4 pentru a porni din nou mișcarea și a readuce coroana în modul de înfășurare.

Moritz Grossmann Central Second3

Moritz Grossmann finalizează carcasa Central Second cu o fereastră largă de afișare safir. purtătorul pur și simplu trage coroana în afară momentan înainte de a reveni la locul său. Aceasta oprește mișcarea și permite setarea precisă a timpului, după care se poate apăsa împingătorul conic de la ora 4 pentru a porni din nou mișcarea și a readuce coroana în modul de înfășurare. Moritz Grossmann termină carcasa Central Second cu o fereastră largă de afișare safir. purtătorul pur și simplu trage coroana în afară momentan înainte de a reveni la locul său. Aceasta oprește mișcarea și permite setarea precisă a timpului, după care se poate apăsa împingătorul conic de la ora 4 pentru a porni din nou mișcarea și a readuce coroana în modul de înfășurare. Moritz Grossmann finalizează carcasa Central Second cu o fereastră largă de afișare safir.

Moritz Grossman folosește pentru Central Second mișcarea Caliber 100.11. Finisarea este în stil clasic german, cu o placă largă cu două treimi cu dungi largi în argint cald german, accentuată de șanfrenare lustruită manual. Robinetul de echilibru în consolă este bogat decorat cu filigrane complicate gravate manual, la fel ca și robinetul de roată de evacuare mai mic.

Moritz Grossmann Central Second4

Moritz Grossmann adaugă propriile nuanțe de semnătură acestui stil, cu șuruburi violet și bijuterii clare în locul tonului standard de rubin. Rezerva de putere a Calibru 100.11 este o medie decisivă de 42 de ore, în ciuda ritmului lent și clasic de 18.000 bph.

Moritz Grossman Central Second va fi limitat la doar 25 de exemplare, iar prețul pleacă de la 21.500 de euro fără taxe.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.