ming x massena lab

Ming x Massena Lab – pură pasiune indie

Un fotograf care se întâmplă să fie și fostul COS al Hasselblad și-a pus pasiunea pentru ceasuri într-un proiect care ne aduce un rezultat complet indie fantastic.

Ming Thein, fotograf din Malaezia și fostul șef de Strategie al Hasselblad este acea rasă rară de pasionat care își pune pasiunea atât de sus încât ajunge să creeze cu ea. Drept dovadă, avem un rezultat indie care ne propune o rețetă atrăgătoare. Ming x Massena Lab este un ceas care emană încredere și putere.

Ming a intrat pe scena ceasornicarului cu modelul 17.01 în 2017, iar marca și-a format de atunci un cult.

11
11

Un ceas Ming este suficient de distinctiv pentru a fi identificat de-a lungul unei camere – un inel cu multe mărci mai vechi de ani decât Ming pare să ajungă nefericit. Designul lor distinctiv este caracterizat de urechi evazate, o formă moale, asemănătoare pietricelelor pentru carcasă și o potrivire ergonomică, concepută pentru echilibru și purtabilitate. Propunerea de valoare a lui Ming se potrivește cu un produs născut în mintea unui entuziast, nu în spatele ușilor unui consiliu de administrație.

Cadranelor noilor modele sunt o revenire la fagurii Rolex de la mijlocul secolului. În timp ce sobriquetul apian se aplică în mod vag la anumite Rolex, cadranele rezultate din această colaborare sunt complet noi.

12
12

Bineînțeles, Ming x Massena Lab își mențin o notă de practicalitate și strălucesc în noapte.

Mecanismul ales pentru aceste noi modele este Schwarz-Etienne 300.M1, adică o versiune ușor modificată a Sellita SW330-2.

Prețul pentru Ming x Massena Lab pornește de la 2137 de euro și poate ajunge până la 2337 de euro înainte de taxe.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322