Ming 20.01 Series 2 Agengraphe Chronograph

Ming 20.01 Series 2 Agengraphe Chronograph – din Malaezia, cu drag!

Noul Ming 20.01 Series 2 Agengraphe Chronograph a fost prezentat pentru prima dată drept concept, însă acum și-a găsit calea către realitate. Iată ce ni se propune din Malaezia, dar cu producție în Elveția!

Așa cum BMW are divizia M sau Land Rover serviciul SVO, așa și MING se folosește de SPC – Special Projects Cave. De aici vin ceasurile cu adevărat speciale, de aici apar seriile care se nasc din prototipuri.

În timp ce 20.01 Mosaic are un cadran transparent Mozaic gravat cu laser, noul 20.01 Seria 2 are un cadran Mozaic opac. Seria 2 adaugă, de asemenea, scale tahimetrice și pulsometrice.

Versiunea mișcării cronografului Agengraphe folosită în Seria 2 este diferită de cea originală și o versiune oarecum mai aglomerată lansată pentru prima dată în 2017, de la o companie pe care de obicei nu ai asocia (deloc) cu o mișcare cronograf extrem de inovatoare, avansată din punct de vedere tehnic.

Majoritatea cronografelor au cronograful așezat deasupra trenului de mers (așa cum se vede din spate), dar Agengraphe are cronograful funcționează mai mult sau mai puțin în centrul mișcării și în același plan cu trenul de mers, care este aranjat într-un inel în jurul lui.

Ming 20.01 Series 2 Agengraphe Chronograph are un preț de 34.000 de euro și vor fi produse doar 50 de exemplare.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322