michel

Michel Perchin – „arta care măsoară timpul”

Michel Perchin introduce Model No. 1 prin care vrea să pună în plan principal arta prelucrării Faberge. Evident, avem de-a face cu haute horlogerie.

Model No. 1 al Michel Perchin combină într-un pachet minimalist și extrem de atractiv peste șapte secole de tradiție a prelucrării aurului și a altor metale sau pietre prețioase. Atelierul își dorește comercializarea unui ceas care poate fi asociat cu sintagma „artă care măsoară timpul”.

Michel Perchin este un nume nou în lume orologeriei. Începuturile acestora au avut loc în 1994 cu instrumente de scris, însă acum intră din plin în această lume a ceasurilor. Din echipă fac parte o serie de artiști care vor să pună în practică o viziune tipică Faberge.

Model No. 1 este realizat din lingouri de aur și este decupat cu atenție pentru a-și căpăta forma elegantă. Forma finală este o carcasă de 27 de mm. După finisare, colțurile primesc câteva diamante.

În interiorul acestui ceas se află mișcare Vaucher VMF 300 care se prezintă cu o rezervă de putere de 50 de ore. Prețul depășește 64.000 de euro.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322