Arnold & Son DGB-Skeleton

Mereu la timp cu Arnold & Son

Arnold & Son DGB-Skeleton

Cunoscuți pentru ceasurile dual time, brand-ul elvețian Arnold & Son lansează două noi modele iconice – Arnold & Son DTE și Arnold & Son DBG Skeleton. Ambele sunt realizate într-o ediții limitată de numai 28 de exemplare.

Pentru a aduce un omagiu ceasornicarului și inventatorului englez John Arnold, parte din istoria mărcii, cei de la Arnold & Son au investit permanent în funcția dual-time. De data aceasta, artizanii de la Arnold & Son au pus pe cadranul ceasului DTE separat ora locală și ora de referință – una afișată în cifre romane, cealaltă în cifre arabe.

Modelul vine într-o carcasă din aur alb sau roz de 18 karate, cu diametru de 43,5 mm. Ceasul are o curea din piele de aligaror, este rezistent la apă și are un calibru A&S8513, care îi oferă o putere de energie de 90 de ore. Ceasul Arnold & Son DBG Skeleton este la fel de impunător. Cu o carcasă din aur de 18 karate de 44 mm în diametru și dublu tourbillon, modelul iconic are, la fel ca DTE, o rezervă de energie de 90 ore.

Prețul noilor ceasuri Arnold & Son este pe măsura performanței – 185.000 franci elvețieni pentru Arnold & Son DTE și 192.600 franci elvețieni pentru Arnold & Son DBG Skeleton.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322