memoris superlight

Memoris Superlight castiga platina la Muse Design Awards 2020

Louis Moinet, creatorul Memoris Superlight, anunta ca succesorul primului cronograf din lume a obtinut platina la Muse Design Awards 2020.

Pandemia nu poate tine in frau imaginatia si curajul pasionatilor de a continua aprecierea pentru produsele de exceptie care onoreaza frumosul si respecta momentele istorice. Drept dovada, in cadrul competitiei Muse Design Awards 2020 extraordinarul Memoris Superlight a obtinut platina.

Evenimentul onoreaza profesionistii din domeniul designului si rasplateste doar conceptele exceptionale, cu precadere pe cele din arhitectura. Au fost peste 4.500 de candidati din 57 de tari diferite inregistrati pentru castigarea unui premiu. Mecanismul ceasului, vizibil integral, confera acestuia o atractivitate neobisnuita. Simetria constructiei si designul avangardist au convins juratii sa-i acorde acestuia onoarea de a fi rasplatit cu o apreciere suplimentara.


Louis Moinet informeaza printr-un mesaj adresat Temporis.ro ca Memoris Superlight este singurul ceas de acest fel din lume. „Am inventat cronograful in 1816; l-am transformat in 2020”, explica reprezentantii companiei elvetiene.

Memoris Superlight – impresionant

Perspectiva noua, unica si distinctiva pe care o face posibila acest stimat orologiu ofera sansa privitorului de a admira intregul mecanism de masurare a timpului de la inceput pana la sfarsit sau resetare.

Memoris Superlight are in componenta sa peste 500 de elemente care reusesc impreuna sa impresioneze orice zarire. Materialul translucent din care sunt realizate secundarul, minutarul si orarul pun in avantaj aspectul mecanic al acestuia si-l pozitioneaza in topul celor mai interesante astfel de produse.


Cantareste doar 31 de grame, iar utilizarea de safir concav permite o aranjare optima a volumului sau. Astfel se obtine un confort garantat al purtarii la orice tip de incheietura.

Functiile cronografice sunt controlate de o singura piesa, lucru ce faciliteaza utilizarea cu usurinta a intregului ansamblu.

Memoris Superlight poate fi, pe buna dreptate, considerat o muza.

Les Ateliers de Louis Moinet a fost creat in anul 2004 de Jean-Marie Schaller. Compania complet independenta si-a stabilit de la bun inceput misiunea de a onora memoria lui Louis Moinet, inventatorul cronografului si pionier in utilizarea de frecvente foarte inalte (216.000 de vibratii pe ora).

In prezent, firma produce doar doua categorii de produse in variante unice sau editii extrem de limitate sub egida „Cosmic Art” sau „Mechanical Wonders”.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322