MBF x Bulgari Legacy Machine Flying T 2021

MB&F x Bulgari Legacy Machine Flying T – răzbunătoarea întoarcere

MB&F și Bulgari readuc în prim plan un ceas care se întoarce la originea frumuseții induse de stilul de viață fermecător, nelipsit de îmbogățirea cu accesorii colorate și prețioase.

MB&F x Bulgari Legacy Machine Flying T a fost prezentat pentru prima dată în 2019 și era poziționat ca un ceas pentru doamne sau domnișoare. În urmă cu doi ani, modelul era disponibil în două versiuni. În 2020, a apărut o actualizare care nu a primit, din cauza pandemiei, aprecierea pe care o merita. Acum, însă, nimic nu va mai opri această reapariție vădit îmbunătățită.

Există două versiuni ale ceasului, în aur alb și aur roz, și fiecare folosește în mare parte același tip de pietre clare și pietre colorate. Diamantele sunt prezente pe ambele ceasuri și ambele folosesc tsavorit, ametist și turmalină, dar modelul din aur roz folosește și o singură bijuterie rotundă de rubelit. Carcasa a fost, de asemenea, reproiectată de Bulgari.

Din punct de vedere ingineresc, noul Allegra este identic cu versiunile anterioare. Mișcarea este automată, cu motiv sunburst, rotor de înfășurare cu diametru întreg, iar componentele întregului mecanism sunt dispuse vertical, cu tourbillonul zburător și echilibrul în vârf. Cadranul este așezat într-un unghi, în jurul orei șase, și înclinat astfel încât să fie lizibil doar pentru cine poartă ceasul.

Dimensiunile sunt aproape identice, de asemenea, la 39 mm x 20 mm înălțime (versiunile originale sunt de 38,5 mm), iar ceasul va fi oferit în ediție limitată de 20 de piese din aur alb și 20 din aur roz. Prețul la lansare este de 165.000 de euro fără taxe.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322