MBF Legacy Perpetual EVO 2021

MB&F relansează cel mai complicat ceas al său

MB&F Legacy Perpetual EVO este noua variantă a celui mai complicat exemplar pe care atelierul l-a produs vreodată. Îmbină toate elementele specifice mărcii cu procedeele tradiționale ale orologeriei.

Maximilian Büsser & Friends (MB&F) continuă prin relansarea Legacy Perpetual în varianta EVO 2021 o tradiție veche de decenii care a poziționat atelierul precum unul dintre cei mai respectabili orologi.

Primul MB&F Legacy Perpetual EVO a fost lansat aproape acum un an în urmă, iar acesta – pentru ochiul neantrenat – pare să fie exact la fel ca noul ceas, având în vedere că diametrul de 44 de mm a rămas neschimbat.

Acest lucru, însă, nu putea să fie mai puțin adevărat. Noul ceas este realizat din titan și are cadranul în verde (așa cum se face în acest an, nu?), în timp ce ediția precedentă folosea zirconiul și putea fi comandat în 3 culori.

Brațara de cauciuc integrată cu ajutorul unor anse unghiulare relevă faptul că ceasul n-are nicio margine proeminentă. Extinderea sticlei permite vizualizarea fantastică a întregului ansamblu.

LM Perpetual folosește ceea ce numește un procesor mecanic format dintr-o serie de discuri suprapuse. După cum explică MB&F, „acest procesor revoluționar ia numărul implicit de zile din lună la 28 – pentru că, logic, toate lunile au cel puțin 28 de zile – și apoi adaugă zilele suplimentare, după cum este cerut de fiecare lună individuală.”

MB&F Legacy Perpetual EVO are o rezistență la apă de până la 80 de metri și un preț de 151.070 de euro.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322