MB&F prezintă o variantă mai puțin pretențioasă a Legacy Machine Split Escapement

Când MB&F Legacy Machine Split Escapement a debutat în 2017, a fost imediat disponibil în patru ediții limitate, toate cu carcasă din aur alb, dar cu cadrane într-o varietate de culori. În acest an, marca condusă de Max Büsser a anunțat o a cincea ediție limitată a acestui ceas, una definită de o carcasă din titan și cadran verde cu inserții care sugerează razele soarelui.

Limitată la 33 de piese, noua ediție MB&F Legacy Machine Split Escapement este prima care nu are în componență metale prețioase și, totodată, singura cu cadran verde. În timp ce mecanismul noului LM SE Titanium Green este o reinterpretare a celui din 2017, materialele mai puțin pretențioase din componența carcasei și a cadranului fac întreaga piesă mult mai accesibilă pentru pasionați.

Carcasa de 44 mm a noii ediții speciale MB&F găzduiește, pe lângă mecanism, trei subcadrane distincte albe care afișează ora și minutul –  cadranul de la ora 12, data – cadranul de la ora 8 și rezerva de putere – cadranul de la ora 5.

Conform producătorului, MB&F Legacy Machine Split Escapement Titanium Green este disponibil în 33 de exemplare, fiecare având un preț de circa 68.000 de dolari.lsdlocked0 Li

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322