Maurice Lacroix Masterpiece Gravity 2021

Maurice Lacroix actualizează Masterpiece Gravity pentru 2021

Conceptul de a îmbina estetica high-end cu prețuri rezonabile a fost o filosofie de succes pentru Maurice Lacroix în ultimii ani. Ca atare, noul Masterpiece Gravity întărește această constatare.

Noua întruchipare a acestui exemplar înglobează această strategie de piață apreciată de clienți și aduce un aspect haut horlogerie pentru un preț de sub 9.100 de euro! Avem parte de finisări unice, materiale delicate folosite pentru construcție și un mecanism skeletonizat complicat dezvoltat in-house.

Măsurând la 43 mm, carcasa din oțel inoxidabil a noului Maurice Lacroix Masterpiece Gravity s-ar putea îndrepta puțin spre partea supradimensionată a spectrului, dar forma carcasei în sine urmează același model elementar ca și la variațiunile anterioare. Ceasul prezintă multe detalii vizuale plăcute, inclusiv un decupaj șlefuit pe vârfurile înclinate și un profil frumos curbat în mijlocul carcasei.

Maurice Lacroix Masterpiece Gravity3

În comparație cu predecesorii săi, cadranul schelet al noului Maurice Lacroix Masterpiece Gravity oferă un aspect care este în același timp mai curat și mai ornamentat clasic. În timp ce aspectul de bază este preluat de la versiunile anterioare, aproape fiecare element vizual este nou sau substanțial renovat.

Partea din spate a mișcării automate ML 230 din interiorul noului Maurice Lacroix Masterpiece Gravity este, de asemenea, decorată în mod complicat, cu placare cu rodiu și finisare Côtes de Genève. Dincolo de beneficiile materiale ale evacuării siliciului, inclusiv greutate redusă, fără lubrifiere și o suprafață aproape fără frecare, ML 230 oferă performanțe decente. Rezerva de putere este de 50 de ore cu o rată constantă de 18.000 bph.

Maurice Lacroix Masterpiece Gravity2

Cu un aspect curat, tradițional, finisaje personalizate și componente avansate de fabricație, noul Maurice Lacroix Masterpiece Gravity este probabil cel mai complet pachet oferit vreodată sub acest stindard.

Maurice Lacroix Masterpiece Gravity are un preț de plecare de 8.300 de euro fără taxe și este deja disponibil pentru achiziționare.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.