Maurice Lacroix Aikon Urban Tribe

Maurice Lacroix a lansat Aikon Urban Tribe Limited Edition

Maurice Lacroix vine cu o surpriză binevenită în 2021 prin noul Aikon Urban Tribe Limited Edition care va fi produs, așa cum îi spune și numele, într-un număr limitat de exemplare.

Deși ceasurile complet gravate (inclusiv brățările!) au o istorie lungă, puține dintre ele s-au regăsit ca modele de succes în portofoliul atelierelor. Maurice Lacroix plănuiește să schimbe asta!

Aikon Urban Tribe Limited Edition ni se prezintă cu un aspect vibrant care impresionează pe măsură ce îi descoperi toate detaliile.

Carcasa din oțel inoxidabil de 42 mm a lui Maurice Lacroix Aikon Urban Tribe este de departe cel mai impresionant lucru. Mai degrabă decât amestecul standard Aikon de suprafețe periate și lustruite, aproape fiecare suprafață a acestui design elegant brățară integrată este dată unui model tribal gravat cu laser. Cu texturi în zigzag repetate, cercuri concentrice, dungi și multe altele, textura complexă gravată se simte vibrantă și dinamică în imagini, amintind de civilizații apuse.

Maurice Lacroix Aikon Urban Tribe 4
Maurice Lacroix Aikon Urban Tribe 4

În contrast cu corpul său, Aikon Urban Tribe Limited Edition are un cadran simplu. Semnătura Aikon, modelul Clous de Paris, este încă prezentă aici, oferind o textură luxoasă și o personalitate mai dinamică.

La fel ca Aikonul standard, Maurice Lacroix Aikon Urban Tribe folosește mișcarea automată ML115 Sellita SW200-1. ML115 este frumos decorat. Performanța, însă, rămâne identică cu SW2000-1 standard, cu o rezervă de putere sub medie de 38 de ore la o rată de bătăi de 28.800 bph.

Prețul pornește de la 1950 de euro fără taxe și vor fi produse doar 500 de exemplare. Ceasul este deja disponibil!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322