Marvin M114

Am aflat de Marvin atunci când s-au prezentat singuri ca producătorii celui de-al doilea ceas al lui Che Guevara. Fondat în 1850, brandul a stat mulţi ani în penumbra orologeriei elveţiene, dar în ultimul timp se vrea relansat.

Reintrarea în lumea bună se numeşte M114, o colecţie mai sofisticată decât restul creaţiilor Marvin. Carcasa rectangulară este placată cu aur roz şi lucrată cu atenţie pentru un finisaj curat al colţurilor. Cadranul negru e decupat astfel încât să permită purtătorului să observe mişcarea eşapamentului potrivit de un sistem Incabloc.

Mecanismul provine din atelierele companiei Sellita, un calibrul SW 200 automatic care poate funcţiona fără întoarcere timp de 38 de ore. Marvin M114 arată ora cu ajutorul a trei indicatoare. Jumătate alb jumătate roşu, secundarul se mişcă pe o porţiune de jumătate de cerc, „zâmbetul ceasului”, aşa cum spune producătorul.

Preţul recomandat pentru versiunea din oţel este de 890 de euro, în timp ce modelul placat cu aur roz şi tratat PVD e disponibil pentru 990 de euro.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322