bellross

Lumină de la Bell & Ross

bellross

Experți în ceasuri de aviație profesionale, cei de la Bell & Ross prezintă noul BR 03-92 Grey Lum, un ceas grozav într-o carcasă din oțel, asortat la o brățară din piele și animat de un calibru 302.

Colecția Lum a fost lansată în 2017 cu modelul BR 03-92 Horolum. Apoi, casa de orologerie a venit cu noi modele în același registru – BR 03-92 Nightlum și, cel mai recent, BR 03-92 Full Lum. Acest din numele ceasurilor înseamnă lumină și ne spune din prima că avem de-a face cu ceasuri faimoase pentru citirea ușoară a orei – perfect lizibilă și vizibilă, indiferent de condiții.

Modelele Lum de la Bell & Ross au un afișaj de o calitate excepțională, grație utilizării Superluminova C3, o lumină care nu se degradează în timp și își păstrează culoarea intactă. Mai mult, încărcarea și descărcarea luminii se poate succeda la infinit, fără să-i afecteze eficacitatea. Oricum, cu o putere impresionantă, Superluminova C3 se încarcă rapid. Lumina verde intensă și ultra-fosforescentă o regăsim și pe cadranul modelului abia lansat BR 03-92 Grey Lum, în contrast cu carcasa antracit.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322