Longines premiază eleganţa

Hipism, tenis, patinaj, ski alpin, tir cu arcul, gimnastică sunt sporturile nobile cu care Longines se asociază pentru promovarea modelelor din colecţia dinamică. Extrem de implicată în toate ocupaţiile sportive care presupun competivitate moderată şi fineţe în mişcări, Longines îşi alege ambasadorii din rândul campionilor.

 

 

În cadrul Campionatului Mondial de gimnastică ritmică, orologeria a premiat-o pe sportiva Anna Bessonova pentru graţia şi eleganţa exerciţiului ei din cadrul competiţiei. Una dintre cele mai mari gimnaste ritmice, sportiva ucraineană a mai câştigat o dată distincţia “Longines Prize For Elegance” în 2007, după ce în 2005 îşi trecuse în palmares primul titlu mondial.
Anna Bessanova a primit din partea Longines un cec în valoare de 5000 de dolari şi un exemplar foarte elegant din colecţia Sport Conquest.

 

Compania elveţiană a premiat-o şi pe câştigătoarea a două medalii de aur, rusoaica Evgeniya Kanaeva, cel mai nou ambasador al eleganţei pentru orologeria din Saint Imier.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322