Locman este ceasul “oficial” pentru FIAT 500

Fiat a înţeles că numai o altă companie italiană poate surprinde cel mai bine spiritul modelului 500. Aşa că, în ciuda faimei elveţiene în materie de ceasuri, Locman Italy a primit sarcina de a crea un model dedicat noii revelaţii auto. Locman Fiat 500 este o creaţie semnată de Roberto Giolito, acelaşi designer genial care a imaginat şi forma maşinii.

 

Carcasa rotundă din oţel are diametrul de 48 mm şi se distinge prin liniile clasice cu trimitere spre Fiat-ul 500. Asemănările sunt şi mai evidente la nivelul cadranului, unde majoritatea detaliilor au fost “împrumutate” de la “fratele” cu patru roţi. Funcţiile digitale afişate în mijlocul cadranului se activează prin apăsarea coroanei. Acţionarea succesivă determină informarea privind ora în trei oraşe diferite, data, ziua, alarma, cronograful şi tahimetrul. Pentru a facilita citirea orei pe întuneric, ceasul dispune şi de lumină ca orice “electronic” care se respectă. Pe spatele carcasei apare semnătura lui Roberto Giolito şi seria. Cum era şi firesc, culorile şi materialele folosite pentru curele sunt inspirate din tapiţeria lui 500.

 

 

Colaborarea dintre Locman şi Fiat a debutat în 2005 cu modelul Playa şi a continuat în 2006 cu Chalet. Ceasul Fiat 500 este o piesă importantă din colecţia de accesorii ce înconjoară faimoasa maşinuţă de oraş.

 

Locman Fiat 500 are un preţ de 960 euro.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322