Legacy Machine Perpetual EVO stârnește imaginația

MB&F celebrează cea de-a 15a aniversare prin lansarea noii colecții Legacy Machine Perpetual EVO, care îți stârnește imaginația.

În ultimii 15 ani, creațiile MB&F și-au transportat clienții către destinații care există doar pe hărțile imaginației: de la stele de mare la meduze care trăiesc în adâncimile oceanelor, ceasurile lui Maximilian Büsser sunt cartografii mecanici ai multiversului.

Însă cea mai interesantă călătorie nu a avut încă loc, iar adevăratul progres este marcat de evoluție. MB&F prezintă noua colecție Legacy Machine Perpetual EVO. În această nouă experiență, clientul este navigatorul, iar harta este însăși viața.

Noul ceas beneficiază de o carcasă de 44 mm, care este realizată din zirconiu, un metal gri-argintiu lucios, cu proprietăți materiale care depășesc oțelul inoxidabil și titanul. De asemenea, are integrat un sistem special de absorbție a șocurilor „FlexRing”, care protejează mișcarea perpetuă a calendarului, făcând din Legacy Machine Perpetual EVO cel mai robust ceas de până acum. LM Perpetual Engine, proiectat de Stephen McDonnell, este un calendar perpetuu premiat, care înlocuiește construcțiile tradiționale cu un procesor mecanic inovator.

Carcasa reproiectată este mai elegantă și combină închizătoarea ergonomică cu arc dublu cu o curea de cauciuc integrată, pentru a oferi cea mai plăcută experiență de purtare a ceasului. De asemenea, lizibilitatea a fost îmbunătățită prin eliminarea ramei și prin aplicarea Super-LumiNova pe afișajul orei și a calendarului. Pentru prima dată în istoria MB&F, LM Perpetual EVO atinge 80 de metri de rezistență la apă.

Ceasul are trei opțiuni de culoare a cadranului PVD / CVD, inclusiv portocaliu atomic. Sunt disponibile și alte două culori ale cadranului, negru și albastru. Fiecare dintre cele trei nuanțe sunt produse într-o serie limitată de 15 piese, sărbătorind cea de-a 15-a aniversare a mărcii.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322