Laurent Ferrier lanseaza Classic Origin Green “Serie Atelier”

Atelierele Laurent Ferrier lanseaza un nou ceas exclusivist. Classic Origin Green “Serie Atelier” poate fi cumparat si in Romania numai prin Caesar Concierge.

Disponibil in editie limitata, Classic Origin Green “Serie Atelier” se adreseaza celor care apreciaza eleganta discreta si detaliile care se desprind din cotidianul individualizat. Mai mult, lansarea noului model marcheaza cea de-a zecea aniversare a designului care a inradacinat in mentalitatea colectiva a pasionatilor de orologie marca Laurent Ferrier.

Acest design este gandit cu precadere pentru cei care apreciaza semnatura atelierului elvetian.

Marca aniverseaza zece ani de existenta si ofera la un deceniu de la fondare cateva piese care sa marcheze cu mare finete momentul.

Carcasa din titan de Clasa 5 incapsuleaza aceleasi linii fine precum primul si aclamatul model Laurent Ferrier care a consacrat brandul – Classic Tourbillon double spiral.

Noul ceas duce filosofia de curatenie si claritate in design a Laurent Ferrier mai departe prin regandirea orologiului in cea mai eleganta forma a frumusetii rafinate.

Editia limitata “Serie Atelier” pastreaza formele deja cunoscute Assegai pentru indicatoarele care arata minutele si orele. Ofera, totodata, senzatia ca pluteste deasupra cadranului finisat intr-o culoare care ne duce cu gandul la prospetimea padurilor virgine. Culoarea, insa, renunta treptat din intensitate pe masura ce ne deplasam cu privirea dinspre centrul ceasului. Marcajele discrete in culoarea galben intens ii confera un caracter usor sportiv ceea ce-l face fezabil in mai multe situatii si scenarii. Toate indicatoarele, insa, au fost realizate din aur alb de 18 carate.

Secundarul este izolat la baza orei 6, caracteristica ce permite observarea cu usurinta a momentului ce nu va mai putea fi recuperat.

Mecanismul folosit este LF 116.01 si este vizibil prin fereastra din safir care protejeaza toate piesele valoroase ce compun o miscare bazata pe un overcoil Breguet. Astfel este imbunatatita previzia si elimina erorile pozitionale.

Cureaua din piele Timberland cu finisaje in Alcantara transpune o pasiune ascunsa pentru lumea agitata si complicata a competitiilor automotive.

Vor fi produse doar 30 de exemplare.

Pretul este stabilit la 26.450 de euro per bucata.

Laurent Ferrier a fost infiintat in 2010, numele companiei fiind leit cu cel al fondatorului. Ferrier este descendent de ceasornicare elvetieni, insa prima parte a vietii sale a dedicat-o curselor. A pilotat Porsche 934, BMW M1 si Lotus 18. In 1979 a terminat pe locul trei la Le Mans. Acolo s-a imprietenit cu Francois Servanin si s-a asociat cu acesta. Inainte de crearea companiei care-i poarta numele a lucrat la Patek Philippe pentru 30 de ani, unde a si fost director tehnic.

Laurent Ferrier Classic Origin Green “Serie Atelier” este disponibil in Romania numai prin Caesar Concierge.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322