Laurent Ferrier Hommage II

Laurent Ferrier Hommage II – design nostalgic, tehnici moderne

Laurent Ferrier introduce seria Hommage II, dezvoltată în parteneriat cu Phillips Watches și Bacs&Russo.

O mare parte din atenția din jurul seriei Laurent Ferrier Hommage II se concentrează în jurul designului carcasei sale din oțel inoxidabil de 40 mm. Și pe bună dreptate! Designul unic al carcasei este o raritate pe piața actuală, dar acest aspect neortodox a fost un element esențial al perioadei de timp pe care Laurent Ferrier își propune să o imite. Cu Hommage II, marca încorporează ușor multe dintre reperele unice ale epocii.

Prin crearea unui efect stratificat, marca temperează, de asemenea, aspectul ramei extra-largi, permițând probabil o senzație compactă old-school la încheietura mâinii, fără a face carcasa să se simtă disproporționată în general.

Laurent Ferrier oferă Hommage II cu două concepte de cadran sectoriale semnificativ diferite. Modelul cu cadran negru mat este cel mai simplu și masculin din pereche, cu mâinile drepte ale sabiei deasupra unei scale de ore arabe imprimate, cu liniuțe simplificate și jucăușe care leagă fiecare dintre numerele rotunjite ușor. Cu toate acestea, modelul cu cadran alb argintiu fură spectacolul din fotografii, cu o culoare mai complicată și o execuție mai puțin agresivă.

Ambele variante ale lui Laurent Ferrier Hommage II utilizează mișcarea manuală LF 116.01.

Prețul de 29.900 de euro va putea fi achitat doar de cei care vor putea prinde una dintre cele 32 de exemplare, 16 pentru fiecare variantă.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322