Laurent Ferrier Grand Sport Tourbillon 1

Laurent Ferrier Grand Sport Tourbillon, prezentat la Watches & Wonders

Laurent Ferrier a prezentat la ediția din acest an a Watches & Wonders noul Grand Sport Tourbillon, primul ceas al manufacturii dotat cu brățară integrată din oțel inoxidabil.

Laurent Ferrier Grand Sport Tourbillon 1

Cunoscut pentru arta sa de a crea ceasuri clasice, în care tradiționalul se îmbină perfect cu excelența mecanică, Laurent Ferrier prezintă la Watches & Wonders 2020 noul Grand Sport Tourbillon, un ceas care dovedește cât se poate de clar măiestria manufacturii în privința pieselor elegante, dar fără detalii epatante.

Cunoscătorii știu, desigur, că Grand Sport Tourbillon a fost prezentat mai întâi anul trecut având o alură sportivă subliniată de brățara din material plastic. Conform anunțului inițial, doar 12 piese au fost puse în vânzare. Ei bine, de această dată, elegantul ceas este prezentat într-o nouă variantă, cu un cadran diferit și brățară integrată din oțel inoxidabil. Tot 12 piese vor fi disponibile pentru potențialii clienți.

Mecanismul LF 619.01 este găzduit de o carcasă de 44 mm din oțel inoxidabil și include un tourbillon vizibil prin spatele transparent al carcasei. Noul cadran, de un albastru care devine tot mai închis pe măsură ce privești către centrul acestuia are indecși de culoare portocalie, la fel ca acele indicatoare ale orei și minutelor. Utilizând deja cunoscuta Super-LumiNova, maeștri casei garantează o vizibilitate bună și în spațiile întunecate. Un detaliu important și extrem de elegant este micul cadran aplasat în dreptul orei șase pe care este afișată trecerea secundelor.

Detaliile tehnice ale ceasului includ o frecvență de 21.600 vph, o rezervă de putere de 80 de ore și o rezistență la apă până la adâncimi de 100 de metri. Comercializat la prețul de 165.000 de euro noul Grand Sport Tourbillon cu brățară metalică este o încununare a măiestriei lui Laurent Ferrier, care, de această dată, pe lângă tradiționalism și excelență în domeniul mecanicii se poate mândri cu realizarea unui ceas sportiv cu o eleganță incontestabilă.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322