lady beige

Lady Beige, un ceas retro-glamour

EBEL lansează Sport Classic Lady Beige, un ceas pentru azi și pentru totdeauna. Cu o carcasă de numai 29 mm în diametru, ceasul cu un design clasic este animat de un calibru quartz și asortat perfect la o brățară din oțel.

lady beige

Noul ceas Sport Classic Lady Beige transmite căldură, eleganță, dar și un strop de dezinvoltură. Este un model discret și șic grație culorii, cadranului din sidef și detaliilor elegante.

Carcasa este realizată din aur galben de 18 karate și oțel inoxidabil, cu un strat de safir antireflex. Iar pentru versiunea premium, luneta Sport Classic Lady Beige a fost decorată cu 47 de diamante. Ambele versiuni au un cadran din sidef, cu afișajul ore format din patru cifre romane placate (XII, III, VI, IX) cu aur galben și încă opt mici diamante.

Cofondat de o femeie, în anul 1911, în Elveția, brand-ul EBEL a reușit să transmită cele mai puternice valori feminine. Combinația perfectă între expertiză tehnică și pasiunea pentru un stil distinctiv și atemporal a contribuit la succesul mărcii.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322