Watches & Wonders Geneva

La ce să ne așteptăm de la Watches & Wonders Geneva 2020

Watches & Wonders Geneva

Între 25 și 29 aprilie, marile nume din orologerie vor fi prezente la Geneva pentru cea de-a 30-a ediție a SIHH, care, începând cu 2020, poartă numele Watches & Wonders Geneva.

În noua formulă, salonul va găzdui 31 de brand-uri printre care MB&F și H. Moser & Cie, care se vor alătura mărcilor consacrate, după 4 ani în Carré des Horlogers, spațiu dedicat altor 5 brand-uri noi și independente.

„Mai mult decât un salon, Watches & Wonders Geneva oferă o veritabilă tribună pentru brand-urile care vor să-și dezvăluie viziunea, strategia, parteneriatele, valorile și ADN-ul casei de orologerie”, a declarat Fabienne Lupo, președinte și director general al Fundației de Haut Horlogerie, faimoasa FHH.

Această nouă formulă (toate saloanele de orologerie sunt în căutare de o nouă identitate și noi concepte) le va oferi mărcilor posibilitatea de a atrage un public mai numeros, pasionat de ceasuri, în afară de clienții fideli, jurnaliști și parteneri privilegiați. Astfel, în aprilie vor fi prezente 17 case de orologerie pentru a-și prezenta noile creații. Este vorba despre Lange & Söhne, Baume & Mercier, Bovet, Cartier, Girard-Perregaux, Moser & Cie., Hermès, IWC, Jaeger-LeCoultre, MB&F, Montblanc, Panerai, Parmigiani, Piaget, Roger Dubuis, Ulysse Nardin și Vacheron Constantin. Audemars Piguet, Van Cleef & Arpels, Richard Mille și Greubel Forsey nu vor fi la Watches & Wonders 2020.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322