Konstantin Chaykin Mars Conqueror Mk3 Fighter

Konstantin Chaykin cucerește Marte

Cum discuțiile privind misiuni spațiale către Marte sunt tot mai prezente după succesul Demo-2, prima misiune cu echipaj uman lansată de pe pământ american din iulie 2011, rusul Konstantin Chaykin a decis să realizeze un ceas perfect păentru cei care vor ajunge pe Planeta Roșie.

Konstantin Chaykin Mars Conqueror Mk3 Fighter

Konstantin Chaykin știe că o misiune pe Marte necesită o planificare minuțioasă, inclusiv dezvoltarea unui ceas mecanic fiabil care să funcționeze atât în ​​spațiu, cât și pe Marte

În 2017, acest expert ceasornicar și inventator a lansat propriul său program de cucerire a lui Marte – „Mars Time”, care a dus deja la prezentarea prototipului „Mars Conqueror Mk1”. În acest prototip Konstantin Chaykin a înglobat o serie impresionantă de nouă complicații și caracteristici suplimentare. Printre acestea se numără o complicație unică prin care Pâmântul și planeta Marte sunt sincronizate temporal, dar și o afișare a datei de pe Marte folosind calendarul acestei planete. Aceasta poate fi utilizată pentru a arăta durata unei misiuni Terra – Marte.

Noul ceas Mars Conqueror Mk3 Fighter, dezvoltat de Konstantin Chaykin în ideea necesității ca umanitatea să cucerească Planeta Roșie, indică viitorul – de aici și designul său futurist, asezonat cu o notă militară clară, tangibilă.

Mars Conqueror Mk3 Fighter afișează ora terestră cu trei indicatoare – ore, minute și secunde – completate de indicatorul de fus orar, în timp ce timpul marțian este evidențiat de doar dpuă indicatoare pentru ore și minute.

La baza ceasului stă mecanismul elvețian ETA 2893-2, modificat de Konstantin Chaykin prin adăugarea unui modul creat în întregime în Rusia la Konstantin Chaykin Manufactory. Ca urmare, calibrul rezultat portă numele K.15-0. Acesta are o grosime de doar 6,6 mm și asigură o rezervă de putere de 42 de ore.

Prețul anunțat pentru Konstantin Chaykin Mars Conqueror Mk3 Fighter este de 19.710 euro, iar prima ediție cu carcasă din titan va fi limitată la doar opt piese.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322