junghas max bill

Junghans reînvie ceasul de bucătărie Max Bill

Dacă stăm bine și ne gândim, Junghans și Max Bill trăiesc în lumea brandurilor într-o simbioză care n-a permis niciodată despărțirea lor. Au pornit prin respectarea principiului Bauhaus și au continuat.

Noul Ceas de bucătărie Max Bill este extrem de fidel celui original. În afară de aceeași carcasă eliptică și design de cadran, are și aceleași dimensiuni ca și originalul. Măsoară 25,2 mm de la cap până la picioare și are doar 180 mm lățime în cel mai gros punct. Acesta nu este un ceas mare, dar amintiți-vă că originalul a fost conceput pentru a fi un instrument de bucătărie.

Carcasa este realizată din ceramică și este redată într-o nuanță atractivă de albastru, care furnizează reminescențe vintage. Cadranul este alb și prezintă tipografia unică pe care Max Bill a proiectat-o ​​mai întâi pentru versiunea originală a ceasului de bucătărie și a fost folosită ulterior și la ceasul Junghans Max Bill.

Puteți obține ceasul de bucătărie Max Bill cu două mișcări diferite. O versiune vine cu o mișcare de cuarț Junghans J738 obișnuită. Pentru cei care sunt atenți la precizie și punctualitate, există o altă versiune care dispune de mișcarea Junghans J761 controlată prin radio. Această mișcare se sincronizează cu transmițătorul de cod de timp DCF77 din Germania. Cu o autonomie de aproximativ 1.200 de mile, ar trebui să vă aflați în Europa pentru a profita din plin de capabilitățile sale de sincronizare a timpului.

În funcție de varianta dorită, Junghans Max Bill poate costa 487 de euro sau 521 de euro.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322