junghans Meister Gangreserve Edition 160

Junghans aniversează 160 de ani prin Meister Gangreserve Edition 160

Atelierul german Junghans aniversează 160 de ani de existență prin lansarea noului Meister Gangreserve Edition 160.

Ceasurile mecanice sunt, dacă au fost realizate corect de la bun început, o dovadă clară a inginieriei abile. Oferă o frumusețe a complexității de care te poți bucura la oarecare simplă privire.

În ediția Meister Gangreserve 160, Junghans a creat un indicator de rezervă de putere, codat în culori, sub formă de index, subtil, discret, dar eminamente funcțional. Transpunerea acestuia în noul model aduce o parte din proeminența anilor `50.

Junghans Meister Gangreserve Edition 160 este un ceas automat cu un stil clasic, dar complet modern, care se înclină spre elegant, fiind totuși extrem de versatil.

junghans Meister Gangreserve Edition 160 1

Pe modelul din oțel inoxidabil echipat cu brățară cu cadran placat cu argint, Junghans a folosit culorile recunoscute universal ale semafoarelor. Un afișaj complet verde indică o încărcare completă, iar galbenul se deplasează în sus, pe măsură ce sursa principală pierde energie. Cu o rezervă de 25%, roșu umple jumătate din afișaj ca un avertisment clar că puterea se epuizează.

Cele trei modele ale Gangereserve Edition 160 au fiecare o carcasă cu diametrul de 40,4 mm, cu o înălțime subțire de doar 11,1 mm. Carcasele sunt fie din oțel inoxidabil, fie din oțel inoxidabil acoperit cu PVD pentru tonul auriu.

junghans Meister Gangreserve Edition 160 2

În funcție de varianta dorită, prețul oscilează între 1460 și 1560 de euro.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322