panerai jimmy chin

Jimmy Chin, nou ambasador Panerai

panerai jimmy chin

Familia ambasadorilor Panerai se mărește cu un nou membru. Este vorba despre Jimmy Chin, alpinist, fotograf și regizor american de Oscar.

„Când ești alpinist profesionist, faci adesea lucruri despre care oamenii cred că sunt imposibile, însă am descoperit că atunci când investești încredere ești capabil să realizezi lucruri mari. Panerai împărtășește același spirit și investește în inovație. Ceasurile simbolizează bunul nostru cel mai de preț – timpul. Fie că vorbim de o nouă expediție sau viața de zi cu zi, trebuie să profităm din plin de timpul nostru”, a declarat Jimmy Chin, la petrecerea de lansare a noii colaborări.

La evenimentul de la New York a fost proiectat în avanpremieră și un scurt metraj realizat special pentru a marca noul parteneriat cu brandul Italian de lux. Clipul prezintă ce înseamnă succesul și motivația pentru proaspătul ambasador Panerai. „Parteneriatul dintre Panerai și Jimmy Chin exprimă valorile la care marca noastră este puternic atașată – angajamentul sportiv și căutarea entuziastă de noi proiecte pline de adrenalină”, spune CEO-ul Jean-Marc Pontroué.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322