Jaeger-LeCoultre lansează o nouă ediție limitată

Colecția Reverso a mărcii Jaeger-LeCoultre își va sărbători cea de-a 90-a aniversare în 2021 și, pentru a începe un an de modele comemorative Jaeger-LeCoultre, s-a alăturat producătorului argentinian de renume mondial Casa Fagliano pentru a oferi o variantă unică și luxoasă ce aduce un omagiu originalului Reverso.

Ediția limitată Jaeger-LeCoultre Reverso Tribute Duoface Fagliano aduce o paletă de culori moderne și calde designului clasic Art Deco, combinând în același timp elemente vechi și noi, precum și elemente elegante și sportive.

Carcasa dreptunghiulară de 47 mm pe 28,3 mm a ediției limitate Jaeger-LeCoultre Reverso Tribute Duoface Fagliano este realizată din aur roz de 18K. Forma carcasei este aceea a unui Reverso clasic, cu șanțuri triple marcate în jurul carcasei medii deasupra și dedesubtul cadranului, dar acest design tradițional ascunde o caracteristică modernă de reglare rapidă.

În timp ce rotesc carcasa centrală a Reverso pentru a dezvălui al doilea cadran de fus orar, purtătorii pot regla rapid indicatorul orelor prin intermediu unui mic glisor încorporat în partea de la ora 12 a carcasei centrale. Cu toate acestea, când se afișează oricare dintre fețe, acest glisor este complet ascuns pentru un aspect mai curat.

Procesul de rotație dezvăluie, de asemenea, finisarea ascunsă a razelor solare pe suprafața interioară a căruciorului rotativ, asigurându-se că și componentele care sunt invizibile în majoritatea timpului au un finisaj delicat.

Așa cum sugerează și numele, designul include un cadran principal și un al doilea cadran de fus orar pe carcasă, ambele primind tratamente vizuale diferite. Cadranul principal este finisat cu un model de rază de soare și are culoarea roșu Merlot, oferind un suflu modern combinației clasice Reverso de indicatori dauphine, indici aplicați ascuțiți și un cadran minimalist de secunde, la ora 6.

Cel de-al doilea cadran de fus orar are aceiași indicatori din aur roz și indici aplicați, dar restul afișajului este personalizat. Majoritatea elementelor de aici sunt preluate de la un model complicat de clous de Paris, care înconjoară cadranul circular argintiu, accentuat de un indicator zi / noapte de 24 ore, care se află la ora 6. Finisajele și culorile sunt diferite între cele două cadrane, dar se potrivesc personalității liniei Reverso.

Jaeger-LeCoultre alimentează Reverso Tribute Duoface Fagliano cu mișcarea internă Calibru 854A / 2. Dispunând de un al doilea fus orar și o complicație 24 de ore zi / noapte, performanța pentru modelul 854A / 2 rămâne relativ standard, cu o rezervă de putere de 42 de ore și o frecvență de 21.600 bph.

Cureaua ceasului Jaeger-LeCoultre Reverso Tribute Duoface Fagliano este probabil cel mai divizibil element al acestui design în ediție limitată. Realizată manual de Casa Fagliano, această brățară este confecționată atât cu segmente de piele cordovană, cât și de pânză. Acesta este o caracteristică a construcției tradiționale a cizmelor de polo și reprezintă un indiciu față de intenția colecției Reverso de a fi un ceas pentru domnii amatori ai acestui sport din anii ’30.

Cu o culoare caldă și câteva caracteristici ale moștenirii Reverso, ediția limitată Jaeger-LeCoultre Reverso Tribute Duoface Fagliano este un început distinctiv și frumos pentru un an aniversar.

Doar 190 de exemple de Jaeger-LeCoultre Reverso Tribute Duoface Fagliano sunt disponibile și pot fi achiziționate exclusiv din magazinele Jaeger-LeCoultre. Prețul unui exemplar este de 23.900 de dolari.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322