Jaeger LeCoultre Reverso Tribute Minute Repeater

Jaeger-LeCoultre introduce un nou double-sided Reverso

În timpul expoziției Sound Make, Jaeger-LeCoultre a adus o nouă surpriză: noul double-sided Reverso Tribute Minute Repeater.

Cu o carcasă din aur roz și măsurători care însumează 51.1 mm x 31 mm x 11.41 mm, ceasul are coroana în partea stângă, cu regulatorul centrifugal în partea stângă sus și ciocanele care redau sunetul în partea stângă jos.

Repetatoarele de minute „știu” câte ore, un sfert de oră și minute trebuie să sune, deoarece mecanismul simte literalmente timpul din poziția uneltelor care mișcă mâinile. Aceste unelte sunt de obicei ascunse sub cadran, care este locul unde trebuie amplasat sistemul extrem de complex de pârghii și rafturi dințate.

Un avantaj pe care îl are Reverso Minute Repeater Tribute față de Reverso Répétition Minutes à Rideau este că declanșatorul acestuia din urmă se închide când se activează clopotele.

Acest reprezentant al haute horlogerie folosește ca mecanism calibrul Jaeger-LeCoultre 944. Oferă 35 de ore de putere pentru cele două cadrane și este acționat manual. La încheietură este așezat cu ajutorul unei curele din piele de aligator.

Jaeger-LeCoultre Reverso Tribute Minute Repeater are un preț de 250.000 de euro. Vor fi produse doar 10 exemplare.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322