Jaeger LeCoultre Reverso Tribute Enamel Hokusai ‘Kirifuri Waterfall

Jaeger-LeCoultre dezvăluie Reverso Tribute Enamel Hokusai ‘Kirifuri Waterfall’

Așa cum ne-a obișnuit de-a lungul timpului, noul Jaeger-LeCoultre Reverso Tribute Enamel Hokusai ‘Kirifuri Waterfall’ își inspiră apariția din legenda japoneză Katsushika Hokusai.

De-a lungul unei cariere care se întinde pe la sfârșitul secolului al XVIII-lea și prima jumătate a secolului al XIX-lea, Hokusai a creat mii de picturi, schițe și tipărituri ukiyo-e care sărbătoresc frumusețea naturală senină a Japoniei, inclusiv cea mai recunoscută piesă de artă japoneză la nivel global, „ Marele val de pe Kanagawa. ” Cu expertiza sa extinsă în domeniul smalțului, Jaeger-LeCoultre este bine poziționat pentru a traduce aceste lucrări de artă complicate în horologie și a omagiat „Marele val de pe Kanagawa” cu o ediție limitată Reverso în 2018. Pentru 2021, marca își propune să surprindă a doua oară arta Hokusai, miniaturizând o altă lucrare delicată.

Jaeger LeCoultre Reverso Tribute Enamel Hokusai ‘Kirifuri Waterfall1

Noua ediție limitată Jaeger-LeCoultre Reverso Tribute Enamel Hokusai „Kirifuri Waterfall” împerechează una dintre cele mai ornamentate lucrări de email ale mărcii până acum cu un design de cadran complementar personalizat, interpretând frumos una dintre marile opere de artă japoneză pentru încheietura mâinii.

Designul carcasei de 27,4 mm pe 45,5 mm al Jaeger-LeCoultre Reverso Tribute Enamel Hokusai „Cascada Kirifuri” este Reverso clasic pur. Forma Streamline cu semnele sale scurte, cu caneluri distincte la ora 12 și la ora 6, și ansamblul carcasei centrale rotative semnate, este redat aici în aur alb strălucitor pentru o notă suplimentară de lux.

Jaeger LeCoultre Reverso Tribute Enamel Hokusai ‘Kirifuri Waterfall3

Spatele solid este dat în întregime unei interpretări pictate manual cu smalț Grand Feu a imprimării „Cascadei Kirifuri” a lui Hokusai. Pictat peste 70 de ore de către maestrul emailator al lui Jaeger-LeCoultre, acest tablou a necesitat inventarea de noi tehnici proprii de emailare pentru a realiza un gradient „bokashiefect” care ajută la definirea cât mai fidelă posibilă a originalului lui Hokusai.

Pentru a accentua această lucrare de fundal, cadranul Jaeger-LeCoultre Reverso Tribute Enamel Hokusai „Cascada Kirifuri” capătă un aspect nou unic. Folosind modelele de undă de sub căderile din „Cascada Kirifuri” ca referință, Jaeger-LeCoultre a conceput un finisaj de model de undă guilloché stilizat personalizat.

Jaeger LeCoultre Reverso Tribute Enamel Hokusai ‘Kirifuri Waterfall2

Jaeger-LeCoultre Reverso Tribute Enamel Hokusai ‘Kirifuri Waterfall’ folosește mecanismul Calibru 822, dar acesta începe să dea semne de bătrânețe. Are o rezervă de putere de numai 42 de ore.

Vor fi create doar 10 exemplare Jaeger-LeCoultre Reverso Tribute Enamel Hokusai ‘Kirifuri Waterfall’, iar prețul pornește de la 80.000 de euro fără taxe.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322