jacob co fast furious twin turbo

Jacob & Co. a lansat ceasul care aniversează filmele Fast&Furious

Jacob & Co. vine cu o nouă surpriză pentru cei care sunt în căutarea unor ceasuri în ediție limitată și cu specific cinematografic. Noul model are chiar și un indicator pentru nivelul de combustibil!

Parteneriatul dintre Jacob & Co. și Universal Studios a dus la crearea ceasului denumit Fast & Furious Twin Turbo. Modelul aniversează 20 de ani de existență a peliculei care a reușit să devină un fenomen global.

La bază, noul ceas seamănă cu conceptul pe care Jacob & Co. l-a folosit pentru colaborarea cu Bugatti.

2 2

Noul ceas Fast & Furious Twin Turbo are o carcasă forjată compusă din 88 de piese și este mărginită de o o ramă din oțel. Carcasa din carbon este contrastată cu accente roșu aprins pe ceas care îi conferă un aspect sportiv. Cadranul din cristal de safir prezintă cu îndrăzneală o imagine din primul film Fast & Furious din 2001 care arată o fată care dă startul unei curse între Dominique Toretto și Brian O’Conner.

Mecanismul folosit este Jacob & Co. JCFM05. Mișcarea este compusă din 832 de componente și două tourbillon-uri pe axe triple.

Prețul pentru Jacob & Co. Fast & Furious Twin Turbo este 481.000 de euro fără taxe. Vor fi produse doar nouă exemplare care vor fi oferite spre cumpărare odată cu lansarea Fast&Furious 9 în SUA.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322