IWC x AIRSPEEDER

IWC și Airspeeder, parteneriat strategic

IWC Schaffhausen și Airspeeder – prima cursă oficială de vehicule zburătoare – au încheiat un parteneriat strategic care va duce la dezvoltarea unor noi ceasuri, dar și a unor noi planuri inginerești.

Airspeeder a fost fondat de creatorul Alauda și s-a inspirat din rolul pe care sportul l-a avut dintotdeauna în dezvoltarea de tehnologii noi și folositoare publicului larg. În forma sa finală, Airspeeder va avea mai multe echipe de eVTOL-uri care vor concura la 40 de metri în aer până la viteze de 200 km/h.

Baza curentă a Airspeeder este în Africa de Sud și proiectul deja a atras mai mulți specialiști din industria auto și aeronautică. IWC are o viziune similară, așadar s-a alăturat acestei inițiative în calitate de partener.

IWC x AIRSPEEDER 02
IWC x AIRSPEEDER 02

Fondatorul Airspeeder, Matt Pearson, a fost încântat de acest rezultat și spune că IWC „a făcut de multe ori posibilă realizarea unor vise și a întreținut inovația”.

IWC va crea un ceas care va aniversa acest parteneriat în 2022, când va fi prezentat și un nou tip de automobil zburător.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.