IWC x AIRSPEEDER

IWC și Airspeeder, parteneriat strategic

IWC Schaffhausen și Airspeeder – prima cursă oficială de vehicule zburătoare – au încheiat un parteneriat strategic care va duce la dezvoltarea unor noi ceasuri, dar și a unor noi planuri inginerești.

Airspeeder a fost fondat de creatorul Alauda și s-a inspirat din rolul pe care sportul l-a avut dintotdeauna în dezvoltarea de tehnologii noi și folositoare publicului larg. În forma sa finală, Airspeeder va avea mai multe echipe de eVTOL-uri care vor concura la 40 de metri în aer până la viteze de 200 km/h.

Baza curentă a Airspeeder este în Africa de Sud și proiectul deja a atras mai mulți specialiști din industria auto și aeronautică. IWC are o viziune similară, așadar s-a alăturat acestei inițiative în calitate de partener.

IWC x AIRSPEEDER 02
IWC x AIRSPEEDER 02

Fondatorul Airspeeder, Matt Pearson, a fost încântat de acest rezultat și spune că IWC „a făcut de multe ori posibilă realizarea unor vise și a întreținut inovația”.

IWC va crea un ceas care va aniversa acest parteneriat în 2022, când va fi prezentat și un nou tip de automobil zburător.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322