IWC Schaffhausen în cursa pentru cucerirea oceanelor

 

Noul model reprezintă un tribut adus curajului și spiritului de aventură al temerarilor participanți la Volvo Ocean Race. IWC Schaffhausen a trebuit să conceapă un ceas sinonim cu perfecțiunea pentru o cursă care împinge adrenalina și îndrăzneala până la cote maxime. Realizat din titan pentru o rezistență ridicată, ceasul are o coroană cu protecție laterală și două butoane dispuse simetric față de aceasta. Cadranul prezintă un joc al nuanțelor de negru, având două sub-cadrane dispuse în dreptul orelor 12 și 6, iar în dreptul orei 9 este imprimat logoul firmei. Acele indicatoare și marcajele sunt luminescente pentru o mai bună lizibilitate.

 

Ceasul este echipat cu un mecanism IWC 89361 robust și precis, realizat în întregime în atelierele proprii. Carcasa posterioară este prevăzută cu cristal safir care permite surprinderea ”motorului” în funcțiune, iar marcarea evenimentului căruia îi este dedicat este accentuată prin gravarea “Edition Volvo Ocean Race 2011–2012”. Etanșeitatea ceasului este asigurată până la 6 bari, în timp ce cureaua din cauciuc negru este prevăzută cu o cataramă deploaiantă.

 

Fiind probabil una din cele mai dificile încercări din viața pasionaților de navigație, Volvo Ocean Race 2011-2012 va lua startul în portul Alicante din Spania, urmând să se încheie peste 9 luni în Galway, Irlanda. Echipajele vor străbate 6 continente, 4 oceane, însumând peste 72.000 de kilometri.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322