IWC Schaffhausen: de la ceasuri la film

IWC Schaffhausen lansează un proiect ambițios.“Born of a Dream: A Man of the Future” este un scurt metraj inspirațional, care prezintă viața plină de încercări a fondatorului său, Florentine Ariosto Jones.

După ce în luna iulie, IWC a lansat “Born of a Dream: A Boy from San Mateo”, un scurtmetraj inspirațional, care îl înfățișează pe ambasadorul mărcii, Tom Brady, în timp ce își urmărește visul din copilărie, acum, IWC Schaffhausen, este mândru să lanseze “Born of a Dream: A Man of the Future”.

În noua producție cinematografică, producătorul elvețian de ceasuri de lux se concentrează pe povestea emoționantă a fondatorului său, Florentine Ariosto Jones. Rolul personajului principal este interpretat de actorul și ambasadorul mărcii IWC, James Marsden. Scurtmetrajul relatează experiențele prin care a trecut Jones încă de la înființarea companiei, la Schaffhausen, în 1868, modul în care acesta a depășit adversitățile și încăpățânarea de a nu renunța niciodată, în ciuda multor obstacole.

Povești reprezentative

În același timp, pentru a explora paralelele din viața lui Tom Brady și a lui Florentine Ariosto Jones, IWC lansează o editare combinată a ambelor filme în care poveștile de viața ale celor doi bărbați sunt împletite și spuse una lângă alta, aruncând o lumină contemporană asupra poveștii fondatoare a IWC și valorile pe care le reprezintă marca

„La vremea lor, F.A. Jones și Tom Brady au îndrăznit să viseze imposibilul. Au arătat pasiune și hotărâre, au crezut întotdeauna în ei înșiși și nu au renunțat niciodată. Când luăm în considerare povestea fondatoare a mărcii noastre în lumina poveștii lui Tom Brady, devine evident că munca din greu pentru a-ți realiza visele are o valabilitate universală și are o relevanță atemporală. Acest lucru aruncă, de asemenea, o lumină contemporană asupra valorilor esențiale pe care le reprezintă marca noastră ”, a explicat Franziska Gsell, manager de marketing al IWC Schaffhausen.

Scurmetrajele complete sunt disponibile exclusiv pe IWC.COM. Aici vizitatorilor li se oferă oportunitatea de a accesa o pagină de conținut dedicat, www.bornofadream.com, care oferă șansa de a cunoaște îndeaproape cele două povești. Spectatorii vor explora o perspectivă unică asupra vieții lui Tom Brady și a fondatorului IWC, F.A. Jones.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322