iwc amg one mood 1

IWC lansează “AMG ONE OWNERS”

În colaborare cu partenerul său Mercedes-AMG, IWC Schaffhausen a creat piesa Big Pilot Constant-Force Tourbillon Edition “AMG ONE OWNERS”.

Disponibil exclusiv pentru viitorii proprietari ai hibridului de performanță Mercedes-AMG ONE, această capodoperă a ingineriei orologere prezintă mecanismul de forță constantă patentat de producătorul elvețian de ceasuri de lux, care transmite complet chiar și impulsuri de forță la scapă. Carcasa este fabricată din aluminură de titan (TiAl), o tehnologie avansată de înaltă tehnologie, material avansat care este extrem de dificil de prelucrat. Datorită rezistenței sale la temperaturi ridicate, acest intermetalic compus este utilizat, de asemenea, pentru componentele motoarelor de înaltă performanță din motorsport. Designul izbitor prezintă detalii și coduri de culoare direct inspirate de Mercedes-AMG ONE.

Încă de la nașterea Formulei 1™, inginerii au visat să aducă tehnologia supremă de la elita clasei de curse auto, pe străzi. După o lungă perioadă de inginerie, Mercedes-AMG este pe cale să transforme acest vis în realitate.Producătorul german de mașini sport și de performanță va iniția în curând producția modelului Mercedes-AMG ONE hypercar. Modelul cu două locuri va transfera cea mai recentă și mai eficientă tehnologie hibridă de Formula 1™ aproape unu la unu de pe circuit pe stradă, pentru prima dată.

Hibridul de performanță va produce peste 1.000 de cai putere la o viteză maximă de peste 350 km/h. “Mercedes-AMG ONE stabilește un nou punct de referință în materie de inginerie auto. Este absolut remarcabil să vedem tehnologia Formula 1™ în afara circuitului de curse în contextul urban obișnuit. Pentru a însoți lansarea sa, aceștia au proiectat un ceas care reprezintă în mod similar culmea orologeriei și a științei materialelor. Acesta combină una dintre cele mai avansate mișcări din punct de vedere tehnic și complicații cu materiale performante de înaltă clasă, cum ar fi aluminura de titan (TiAl) și Ceratanium explică, Chris Grainger-Herr, CEO al IWC Schaffhausen.

iwc amg one front 1
IWC AMG ONE

Ceasul Big Pilot’s Watch Constant-Force Tourbillon Edition “AMG ONE OWNERS” (Ref. 590502) deține mecanismul de forță constantă patentat de IWC. Ca rezultat, chiar dacă cuplul din arcul motor principal se diminuează, roata de echilibrare oscilează practic cu aceeași amplitudine. În combinație cu tourbillonului, care compensează pentru efectul negativ al influenței gravitaționale, acest lucru asigură un ritm extrem de exact.

Calibrul 94800 fabricat de IWC este manual și stochează o rezervă de putere de 96 de ore în butoaie duble. Partea din spate a carcasei este realizată din Ceratanium. Bazat pe un aliaj special de titan, acest material dezvoltat de IWC este la fel de ușor și rigid ca și titanul și, în același timp, aproape la fel de dur și de rezistent la zgârieturi ca și ceramica. Structura cu lamele, în formă de inel,a părții din exterior a cadranului se inspiră din intrările de aer care domină partea frontală a modelului Mercedes-AMG ONE.

Designul prezintă, de asemenea, detalii în culoarea verde Petronas – culoarea caracteristică a echipei de Formula 1™, cu o tehnologie hibridă plug-in, pe care noua mașină o aduce pe stradă. Un inel subțire în culoarea Petronas verde, de exemplu, marchează tranziția între părțile lustruite și cele sablate ale carcasei. Detalii în același verde Petronas se regăsesc, de asemenea, pe cadran și pe unele dintre componentele mișcării.

Ceasul este prevăzut cu o curea din cauciuc bicolor, creată cu ajutorul așa-numitului sistem multicomponent, proces de turnare prin injecție, aceasta este neagră la exterior și verde în interior.

Ceasul Big Pilot Constant-Force Tourbillon Edition “AMG ONE OWNERS” va fi disponibil exclusiv pentru viitorii proprietari ai modelului Mercedes-AMG ONE, iar achiziția se va face prin contact direct cu  Mercedes-AMG și IWC Schaffhausen.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322