iwc mono le petit

IWC Big Pilot’s Watch Monopusher Edition “Le Petit Prince” – actualizare neașteptată

Cine ar fi crezut că vom avea un final de an liniștit? IWC a venit cu o nouă propunere prin lansarea Big Pilot’s Watch Monopusher Edition “Le Petit Prince”.

Un ceas monopusher presupune funcția de cronograf care este controlată cu ajutorul unui buton inclus în coroană. O simplă apăsare a acesteia activează mecanismul și a doua apăsare îl oprește. A treia activare îl resetează.

Din punct de vedere vizual, acest ceas se simte diferit față de alte modele Big Pilot. În primul rând, funcția monopusher pare o complicație foarte retro. Este unul care este, în general, retrogradat la ceasurile care se sprijină puternic în estetica vintage. Și acest ceas nu face excepție. Trebuie doar să te uiți la cifre pentru a-l vedea. Ei au o înfățișare hotărâtă de început de secol.

Dar acest ceas nu caută doar în retrovizoare inspirație pentru design. Pe lângă stilul vechi, IWC a considerat de cuviință să facă parte din subcolecția Le Petit Prince , ceea ce înseamnă că are un cadran albastru închis. Această culoare a cadranului, combinată cu designul general, distinge acest ceas de toate celelalte și face ca această lansare – o premieră pentru brand – să se simtă cu atât mai specială.

IWC Big Pilot’s Watch Monopusher Edition “Le Petit Prince” folosește mecanismul IWC Calibru 59365. Acesta este unul dintre cele trei dezvoltate de atelier, dar varianta de față este singura care necesită acționare manuală. Cu 70 de întoarceri se obține o rezervă de putere de aproximativ 8 zile. Ceasul oferă și o confirmare a acestui aspect.

Vor fi produse doar 500 de exemplare al căror preț individual va fi de 15.200 de dolari.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322