IWC Boesch

IWC Aquatimer Automatic, în ediție specială Boesch

IWC Schaffhausen prezintă o ediție specială a ceasului său IWC Aquatimer Automatic dedicată celei de-a 100-a aniversare a șantierului naval Boesch.

IWC Boesch

Limitată la 100 de exemplare, această ediție specială este a treia colaborare dintre IWC Schaffhausen și constructorul naval Boesch care își are baza pe țărmul lacului Zurich. Colaborarea de acum nu este deloc o coincidență, ambele companii având aceeași filozofie: menținerea meșteșugului tradițional, dragostea pentru design, egalată doar de cea pentru precizia tehnică și căutarea continuă a unor soluții inovatoare.

Pentru a crea ediția specială „Boesch”, maeștrii IWC s-au inspirat din designul elegant al conceptului „Century Edition” utilizat de Boesch la cele mai noi creații. Rezultatul este un ceas care va atrage atât iubitorii de bărci cu motor clasice, cât și iubitorii de ceasuri sportive.

Carcasa robustă din oțel inoxidabil, indicatoarele aurii și cureaua din cauciuc maro, sport sunt cele mai vizibile detalii ale acestei ediții speciale. Animat de Calibrul 82110 produs în atelierele IWC, cu o rezervă de energie de 60 de ore, o fereastră pentru dată la ora 3 și o rezistență până la 30de bari, IWC Aquatimer Automatic Boesch poate însoți posesorul atât pe apă cât și pe uscat.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322