helgray superfast

Intră în cursa ceasurilor cronograf!

helgray superfast

Brand-ul Helgray a prezentat recent Superfast, o colecție de ceasuri cronograf, în ediție limitată și inspirată de cursele automobilistice.

Create pentru pasionații de mașini și viteză, ceasurile din colecția Superfast au un stil vintage, un look ca-n anii ’60, sunt simetrice și robuste. În carcase de oțel inoxidabil 316L, cu un diametru de 45 mm, noile modele pot să indice viteza medie pe o distanță și un timp dat, până la 500 de unități pe oră, în mile sau kilometri.

Pe cadran regăsim două sub-cadrane identice, care ne amintesc de lumea curselor de mașini. Un disc este plasat în dreptul orei 3 și celălalt la ora 9. Iar la ora 6 avem funcția dată, marcată clar și discret. În inima unui Superfast bate un calibru NE86, fabricat și asamblat în Japonia de Seiko, și care oferă 28.800 de vibrații pe oră și 45 de ore rezervă de energie.

The Classics au brățări din nailon negru și cadran în stil panda. The Racers au curele colorate și cadrane asortate – verde/galben, alb/bleu/orange. Iar The Automatics vin cu brățară din piele perforată și cadran panda. Dacă vă tentează, noile ceasuti Helgray au prețuri cuprinse între 250 și 720 de euro.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322