Hublot te conectează la UEFA Champions League

Hublot este mândru să prezinte lansarea unei noi versiuni a ceasului Big Bang e, în ediție limitată, care va fi conectat la UEFA Champions League printr-o aplicație dedicată iubitorilor de fotbal, Hublot Loves Football UEFA Champions League.

Noul model se bazează pe ceasul Hublot Big Bang e lansat la începutul acestui an, dar care vine cu o serie de caracteristici suplimentare ce îmbogățesc experiența fanilor UEFA Champions League.

Carcasa ușoară realizată din ceramică și brățara din cauciuc au culoarea albastră a UEFA Champions League. Proprietarii vor putea alege diferite tonuri de apel, pe care le pot descărca din Hublot Store. Există opțiuni digitale și analogice albastre și un cadran de culoare special, care poate fi personalizat pentru a se potrivi cu una dintre culorile echipei participante. Pe carcasa din spate este inscripționată sigla Champions League, numărul ceasului din ediția limitată, dar si rezistența acestuia la apă.

Ceasul este alimentat de Wear OS by Google și are instalată noua aplicație Hublot Loves Football UEFA Champions League. Utilizatorul va primi notificări privind ora de începere a partidelor (15 minute înainte de începerea jocului), la goluri, penalizări, schimbări ale jucătorilor, cartonașe galbene și roșii, dar și la prelungiri.

Aplicația va afișa, de asemenea, echipa de început, iar atunci când va semnala că jocul s-a terminat, va începe, de asemenea, o numărătoare inversă pentru următorul meci. Dacă au loc două meciuri în același timp, utilizatorii vor putea comuta între ele printr-o simplă atingere a ecranului. Aplicația va fi disponibilă și pentru proprietarii existenți ai Hublot Big Bang e. Noul model va fi limitat la 500 de bucăți.

Hublot va dota și arbitrii UEFA Champions League cu o versiune specială a ceasului, care nu va fi disponibilă comercial. Realizat dintr-un compozit super-ușor, acesta va fi chiar mai ușor decât versiunea din ceramică. De asemenea, ceasul dedicat arbitrilor va avea o tehnologie suplimentară, care semnalează arbitrului când întreaga minge a traversat linia de poartă. Acest lucru înseamnă că nu va există nicio îndoială cu privire la golurile marcate.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322