Hublot si Berluti prezinta cronograful Big Bang Unico

Producatorul de ceasuri Hublot si casa de moda Berluti si-au unit eforturile pentru a ne introduce un nou cronograf: Big Bang Unico.

Colaborarea care a inceput acum patru ani intre Hublot si Berluti isi arata acum rezultatul cel mai de pret: cronograful Big Bang Unico.

Pentru aceasta noua aparitie cele doua entitati au pornit de la zero si au lucrat impreuna pentru a crea un nou simbol.

“Identitatea inconfundabila a cronografului Big Bang reflecta identitatea Berluti bazata pe un univers al neologismului. Finisajele ne reprezinta, intrucat ele pot fi regasite in produsele noastre din piele. Adaugarea identitatii Cold Brown a fost o provocare, insa am reusit sa o punem in practica printr-o noua abordare. Big Bang Unico este o oportunitate pentru toti clientii nostri si cei interesati sa redescopere filosofia noastra intr-o noua forma. Traditia pe care o respectam de fiecare data continua intr-un alt context”, a spus Kirs Van Assche, director in cadrul BERLUTI.

In aceeasi ordine de idei, CEO-ul Hublot, Ricardo Guadalupe, a spus ca “au trecut deja patru ani de la inceputul colaborarii dintre marcile noastre si, pentru prima data, am ales Big Bang Unico ca baza pentru a fructifica acest parteneriat”.

Datorita reputatiei lor pentru maiestria materialelor, inginerii Hublot de aici s-au bazat pe experienta castigat in timpul colaborarilor anterioare cu Berluti pentru a putea aplica iconicul casei Piele Venezia la cadranul Big Bang Unico.

O constructie cuprinde pielea intre doua bucati de sticla safir, decupate pentru prima data pentru a permite purtatorului sa admire uneltele miscarea Unico. Datorita unui proces delicat dezvoltat in colaborare cu Berluti, elementele organice ale pielii au fost incapsulate, ca si cum ar fi inghetate in timp, astfel incat sa fie redate frumusetea vie a pielii naturale neschimbata. Si pentru aceasta noua interpretare, pielea Venezia vine in patina maro rece.

O alta inovatie: in timp ce la editiile anterioare, a fost rezervata doar pentru curea si cadran, piele Venezia in patina maro rece este, de asemenea, pe rama ceasului. Acest realizarea a fost posibila datorita dezvoltarii unei conceptii cu totul noi a cadrului, in doua parti. Datorita unei rasini adezive si rigidizante, prima parte a cadrului – din piele si aproximativ 1 mm grosime – este introdus pe a doua parte, care este o baza inferioara in negru ceramica, care este apoi insurubata pe carcasa ceasului. Rama va continua luand o patina in timp, ca pentru cureaua de ceas care este o fuziune de piele de patina si cauciuc.

Desigur, in centrul acestui Hublot Big Bang ar putea fi doar simbolul Unico drept mecanism de miscare, un cronograf cu functie flyback. Aici, acest calibru MHUB1242 bate din intr-un caz cu diametrul de 45 de milimetri si ofera o rezerva de putere de 72 de ore. Ceasul Hublot Big Bang Unico Berluti Cold Brown fuzioneaza mostenirea modei masculine casa Berluti, viziunea directorului sau creativ Kris Van Assche si stapanirea materialelor specifice Hublot. Livrat intr-un cufar semnat de cele doua case, prezentand portbagaj emblematic Berluti si geanta de calatorie, acest model va fi disponibil doar intr-o editie limitata de 100 de piese.

Pretul pentru cronograful Big Bang Unico pleaca de la 25.900 de euro.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TEMPORIS logo without link 2500x1000 1 e1612950325322